Ny direktør på Hotel Savoy

Kristian Vik blir ny direktør for Clarion Collection Hotel Savoy i Oslo.

0

Med mer enn 17 års erfaring fra hotell, restaurant og reiseliv kommer Vik – som inntar sin nye stilling som hotelldirektør 1. januar 2018 – med en omfattende erfaringsbase til Hotel Savoy.

– Clarion Collection Hotel Savoy er for meg et hotell med historisk sus, med stort potensial for videreutvikling i et spennende Oslo-marked. Jeg ser nå frem til å utvikle hotellet videre sammen med mine nye kollegaer på hotellet, sier Kristian Vik.

De siste syv årene har Kristian jobbet i Nordic Choice Hotels, hovedsakelig med Food & Beverage, men også som prosjektleder for Brasserie X og Lounge 24, samt nå sist som innkjøpskoordinator i Nordic Choice Hotels sentralt.

Kristian har også vært bar- og restaurantsjef ved Quality Hotel & Resort Sarpsborg, og ved Quality Hotel Expo-

– Med Kristian på laget har vi fått en hotelldirektør som kan se på Hotel Savoy med nye øyne, sier John Kristian Stubban, Senior Vice President i Clarion Collection Hotel.

– Det er en sjelden erfaren leder med ungt pågangsmot som nå “mønstrer på” vår over hundre år gamle hotellperle i Universitetsgata. Det er svært gledelig at en som har vært på et hovedkontor over flere år og virkelig brenner for hotelldrift nå ønsker å komme ut i drift igjen og bidra der hvor slaget står, nemlig i møtet mellom gjest og ansatt.

Kristian vil tilføre viktig F&B kompetanse på rett tidspunkt for kjeden Clarion Collection, som nylig har fornyet sitt konsept på den verdsatte kveldsmaten som dekkes opp for gjester hver dag. I tillegg brenner han for å skape gode resultater gjennom et sterkt gjestefokus og er vant til å bygge vinnerkulturer. Akkurat det som trengs i den fasen hotellet og markedet i Oslo er inne i.

– Kristian lever for å skape gode resultat og gode gjesteopplevelser sammen med sitt team. Han er faglig dyktig og en lagspiller som elsker å spille andre gode. Jeg gleder meg virkelig til å få Kristian på laget, og sammen med et svært kompetent team skal han ta Clarion Collection Hotel Savoy til nye høyder, tilfører Stubban.

Clarion Hotel – en del av Nordic Choice Hotels – har 72 fullservice hoteller i Norge, Sverige og Latvia, med en omsetning på fire milliarder svenske kroner, og er av Grand Travel Awards kåret til Sveriges beste hotellkjede syv år på rad.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.