Norwegians nye HR-direktør

Helga Bollmann Leknes (45) er ansatte som ny HR-direktør i Norwegian. Hun tiltrer stillingen 1. oktober.

0

Helga Bollmann Leknes kommer fra en stilling som Executive Vice President HR & Communications i Kongsberg Automotive ASA, hvor hun også var en del av konsernledelsen.

Helga har lang erfaring innen HR. Hun har tidligere jobbet som Senior Vice President / Head of Staff Functions i Frontica Business Solutions (tidligere en del av Aker Solutions), og har hatt flere lederfunksjoner innen HR i Aker Solutions.

Hun har også erfaring fra luftfart. I SAS har hun hatt flere stillinger, både innenfor IT og som HR-direktør i Norge. Helga har en Bachelor of Management fra Handelshøyskolen BI og en Master of Management fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

– Jeg gleder meg til å bli en del av Norwegian-familien og til å ta fatt på en av de mest spennende HR-stillingene som finnes. Jeg er opptatt av å iverksette strategi til handling, og ser frem til å bli kjent med de som har bidratt til Norwegians fantastiske, globale suksess, sier Helga Bollmann Leknes.

Norwegians nye HR-direktør blir en del av konsernledelsen og vil rapportere direkte til konsernsjef Bjørn Kjos.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at Helga Bollmann Leknes blir vår nye HR-direktør. Hun har en variert bakgrunn med global HR- og IT-erfaring som vil være svært viktig for at vi skal lykkes med vår globale strategi fremover, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.