Nordic Choice Hotels spisser kampen om gjestene

Nordic Choice Hotels skal videreutvikle og spisse hotellkjedene Comfort Hotel, Clarion Hotel og Quality Hotel inn mot tre tydelige gjestesegment.

0

– I Nordic Choice tror vi ikke på et standardprodukt, fordi det ikke finnes en standardgjest. Våre gjester har ulike behov og ønsker for reisen, sier Katalin Paldeak, COO – Chief Operating Officer Nordic Choice.

– Derfor har vi alltid ønsket å gi dem valgmuligheter i form av ulike kjede-brands og en portefølje av frittstående hotell. I dagens marked ser vi tre tydelige markedssegment i Norden. På bakgrunn av dette har vi nå valgt å spisse Clarion Hotel, Quality Hotel og Comfort Hotel mot disse tre gjestesegmentene. Det er et steg i riktig retning, siden gjestene etterspør tydelige merkevarer

Nordic Choice Hotels har nå begynt arbeidet med å samle Clarion- og Clarion Collection-hotellene i ett brand, Clarion Hotel, for å møte ”de mer erfarne og kvalitetssøkende gjestene som ønsker mer enn bare et hotell”.

I tillegg konsolideres Quality- og Quality Resort Hotel, som sikter seg inn mot et gjestesegment som ”liker en varm, sosial og gøyal hotellopplevelse enten man er på ferie med familien eller konferanse med kollegaer”.

Comfort Hotel skal på sin side levere et ”avslappet og urbant hotellprodukt til de unge til sinns”.

– Arbeidet vi nå har påbegynt handler i hovedsak om å tydeliggjøre hver kjede mot sine respektive målgrupper i enda større grad, sier Paldeak.

–Ved å tilpasse serviceopplevelsen og hotellkonseptene skal gjester av Clarion- og Clarion Collection Hotel oppleve samme atmosfære uavhengig om de besøker et lite eller stort hotell.

Og for Quality Resort-hotellene, som nå vil inngå i Quality Hotel, er målet en reposisjonering av nye Quality Hotel som vil gi gjestene en «Fun & Friendly» hotellopplevelse. Gjennom å videreutvikle de tre kjedene vil gjestene oppleve at det blir enda enklere å velge rett kjede og rett hotell til ulike reiseformål, sier Katalin Paldeak.

I løpet av 2016 vil hver av de tre hotellkjedene få nye tilskudd i hotellporteføljen. I løpet av våren får Comfort Hotel tre nye hotell; Comfort Hotel Karl Johan, Comfort Hotel Gøteborg og Comfort Hotel Norrköping.

I oktober begynner et nytt spennende kapittel for både Nordic Choice Hotels og Clarion Hotel, når kjeden åpner sine to første hotell i Helsinki i Finland med kun får dagers mellomrom.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder