NCL bygger ny terminal i Miami

Norwegian Cruise Line (NCL) presenterer designet på rederiets planlagte nye terminal i PortMiami.

0

Terminalen representerer en videreføring av det sterke forholdet mellom NCL og Miami, som har vært cruiserederiets hjemmehavn siden oppstarten i 1966. Avhengig av endelig godkjenning fra Miami-Dade County Board of County Commissioners er oppstart av byggingen planlagt til mai 2018, mens ferdigstillelse skal skje i løpet av høsten 2019 – sammenfallende med at Norwegian Encore, selskapet nyeste skip, gjør sin debut i Miami med cruise i Karibia.

– Terminalen markerer det seneste steget i vår pågående prosess med å styrke vært nærvær strategiske hjemmehavner rundt om i verden. Vi ser frem til å ta imot Norwegian Encore og hennes tusener av gjester i denne state-of-the-art terminalen, sier Frank Del Rio, president og CEO for Norwegian Cruise Line Holdings.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder