Nadia Benouddane ble Årets Unge Leder 2017

F&B-manageren på Clarion Hotel Air, Clarion Hotel Energy og Clarion Hotel Stavanger ble årets unge ledertalent i 2017 i HSMAIs kåring.

0

Nadia Benouddane (30) har arbeidet på flere Nordic Choise-hoteller hoteller siden 2008, og har lang erfaring fra flere nasjonale og internasjonale hoteller og kjøkken.

– Jeg føler meg veldig glad og stolt over å jobbe sammen med mine fantastiske kolleger på alle mine hoteller i Stavanger regionen, og ikke minst stolt over å jobbe i Nordic Choice. Jeg gleder meg til å ta fatt på 2017, og fortsette å jobbe mot målene våre om å fremme enda høyere kvalitet på alle mine tre hotell, og utvikle meg personlig.
Nadia Benouddane har utdannelse fra Escoffierskolei Frankrike hvor hun tok sin bachelorgrad i Restaurant og Hotel Business. Hun er også utdannet kokk og har fått en rekke utmerkelser for sitt gode arbeid. I 2006 vant hun prisen som Junior chef i Frankrike, i 2012 og 2014 ble hun kåret til Årets leder ved Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg har Nadia også vunnet 1. plass i Entente Cordiale d`Escoffier i 2008 og 2. plass i Olives Flavorsi Provence.
– Jeg er utrolig stolt av Nadia og glad for å få være hennes ledere. På våre tre hotell er Food & Beverage-avdelingene store og svært viktige for et godt resultat, og den fantastiske jobben Nadia gjøre er av stor betydning. Vi er også stolte av Louise Risvold fra Clarion Hotel Stavanger som også var nominert til denne prisen, i tillegg til to andre unge leder talenter fra Nordic Choice Hotels. I fjor var det F&B Manager Espen Hammersvik (34) fra Clarion Hotel Admiral som stakk av med seieren. Det veldig kjekt å se at F&B og Nordic Choice er så tydelig representert i denne kåringen, sier Laila Neverdahl, Direktør ved Clarion Hotel Air og Clarion Hotel Energy.
I juryens begrunnelse heter det blant annet at Årets unge leder beskrives som et unikt, ungt talent som gjennom mange år har levert ekstraordinære resultater i ulike stillinger. Vinneren har en spennende og annerledes bakgrunn og erfaring, som gir betydelig kunnskap og stor faglig tyngde. I tillegg til å ha ekstremt stor arbeidskapasitet byr «årets unge leder» gjerne på seg selv og er utadvendt. Er inspirerende å jobbe sammen med, får topp score på alle arbeidsmiljøanalyser. Gjør alltid sitt beste og beskrives som en person man kan stole 100 prosent på.
Vinneren av Årets Unge Leder i Reisebransjen får et valgfritt kurs ved London Business School. Begge prisene inkluderer reise og opphold.
Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder