Kun fornybar energi på Schipol

Samtidig som man jobber for tiltak for å begrense forurensningen i luften, tar flyplasser som Schiphol i Amsterdam ansvar. Nå blir det 100 prosent fornybar energi på storflyplassen

0

Nå annonserer den nederlandske Royal Schiphol Group at all energi dens flyplasser konsumerer fra 2020 kun skal komme fra nye vindmøller. I mellomtiden vil energien komme fra andre bærekraftige kilder i landet.

Ifølge TV-kanalen CNBC vil dette omfatte 220 GWT på årlig basis. Dette er en betydelig forbruk som legges til etterspørselen av fornybar energi. Avtalen omfatter flyplassene i Amsterdam, Rotterdam, Haag, Eindhoven og Lelystad, melder selskapet Agva Kraft i en pressemelding.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder