Henter mer penger

Som følge av stor etterspørsel fra investorer velger SAS å utstede en ny emisjon i størrelsesorden 1,2 milliarder kroner.

0

Det kommer frem i en pressemelding fra selskapet. Den rettede emisjonen på vel én milliard kroner av såkalte stamaksjer skyldes ifølge selskapet en sterk interesse fra investorer.

Oppdraget med å hente penger gikk til Nordea og Sparebank1 Markets, i tillegg til HSBC. Flyselskapet fikk nylig fullmakt på en ekstraordinær generalforsamling til å gjennomføre emisjonen. Pengene skal brukes til å styrke egenkapitalen, samt til den fremtidige innløsingen av preferanseaksjer fra februar 2018.

Mer egenkapital bidrar også til at SAS kan oppnå bedre vilkår i finansieringen av kommende investeringer og refinansiering av kommende låneforfall.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder