G Travel Connections kjøper konkurrent

Ved oppkjøpet av Now We’re Talking! fortsetter G Travel Connections å bygge ut virksomheten.

0

– Gjennom dette oppkjøpet blir vi et av de største byråene av denne typen i Norge. Vi får bredere produktportefølje og økt kapasitet, og i tillegg begynner vi å høste frukter av investeringene vi har gjort innen teknologi, sier Marianne Reistveit, daglig leder i G Travel Connections, i en pressemelding.

Daglig leder i Now We´re Talking!, Jan Roger Henriksen, er ikke mindre panegyrisk.

– Vi gleder oss til å bli en del av G Travel Connections-familien. De er best i klassen innenfor digitale løsninger, noe som vil komme våre kunder til gode.

I tillegg til firmaturer og sportsreiser, leverer Connections større eventer eller feiringer med artistgalla, eventdesign og full logistikk.

G Travel Connections tilrettelegger også for interaktive konferanser gjennom mentometer-løsning, spørreundersøkelser og mye mer.

Marianne Reistveit fortsetter som daglig leder i det sammenslåtte selskapet.

– Vi ser at kundene våre ønsker mest mulig skreddersydde opplegg for sin turer, og det er mulig med våre digitale løsninger, sier Reistveit.

Hun fortsetter som leder av G Travel Connections, som hun forventer vil ha en omsetning på 100 millioner kroner i 2018. Kundene til G Travel Connections holder til over hele Skandinavia. Mindre enn halvparten kommer fra selskapets nærområde i Vestfold.

– Vi gleder oss over ambisjonene til selskapene i G Travel. Denne gangen er det G Travel Connections som tar et viktig steg videre. Gratulerer! sier Terje Olsen, teknologi- og kommersielt ansvarlig i G Travel.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.