FlyViking fra Ørlandet til Gardermoen

Fra og med 16. oktober starter FlyViking sin direkterute fra Ørlandet lufthavn til Oslo Gardemoen. Ruten vil ha daglige flyvninger, unntatt lørdager.

0

– Vi har fått flere innspill på behovet for ruter fra Ørlandet og videre sørover og søker her å imøtekomme dette, som første steg i et utvidet ruteprogram mellom Nord-Norge og Sør-Norge, uttaler administrerende direktør Heine Richardsen.

– Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt, og ser frem til å samarbeide med kommunen og næringslivet på Ørlandet, sier Richardsen.

Tom Myrvold (H) Ordfører i Ørland Kommune, synes det er gledelig at FlyViking nå kommer til Ørlandet, og at de nå setter Sør-Norge på rutekartet sitt med utgangspunkt hos dem.

– Vi tror at denne ruten vil være av interesse for både forsvaret, fritids- og forretningsreisende. Dette vil bidra til å gjøre Ørlandet mer tilgjengelig som knutepunkter for forsvarets aktiviteter, og det vil øke bo-lysten i regionen, uttaler ordføreren.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder