Skal selge Qatar i Norge 

Camilla Pigere blir ny kommersiell sjef for Qatar Airways i Norden, der hun særlig skal drive salg og utvikle Qatar Airways i det norske markedet.

0

Camilla har en solid bakgrunn fra reiselivsbransjen, først og fremst innen revenue management, salg og forhandling. Hun kommer fra stillingen som Senior Profit Manager, Business Operations i Nordic Choice Hotels.

– Vi er svært glade for at Camilla nå tar på seg rollen som Commercial Manager i Norge. Med sin omfattende salgsbakgrunn og erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen vil hun være en stor ressurs for oss, sier Christian Deresjö, Qatar Airways sjef for Skandinavia, Finland og Baltikum.

Qatar Airways har vokst betydelig siden starten for 19 år siden. I Skandinavia flyr selskapet direkte til Doha fra Oslo, Stockholm og København. Den 10. oktober innvies også en ny rute med daglige avganger fra Helsinki til Doha. Totalt vil selskapet da fly 38 ganger i uken fra Norden.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder