Ryanairs sommerprogram fra Torp

Fem nye sommerruter og stor kapasitetsøkning på Spania-rutene.

0

Ryanair lanserer nå ruteprogrammet for sommeren 2017, med fem nye sommerruter til Gdansk, Krakow, Manchester, Milano Bergamo og Warszawa Modlin, i tillegg til stor kapasitetsøkning på rutene til Alicante og Malaga. Ryanair vil alene bidra med 625 000 passasjerer til Torp i 2017 og vi vil med det støtte opp om alle de 470 arbeidsplassene som har tilknytning til på Torp Sandefjord lufthavn, heter det i en pressemelding fra det irske lavprisselskapet.

Ryanairs ruteprogram fra Torp inneholder åtte destinasjoner:

 • 5 nye sommerruter: Gdansk (6 ganger pr uke), Krakow (1 daglig), Manchester (4 ganger pr uke), Milano Bergamo (3 ganger pr uke) og Warszawa Modlin (1 daglig)
 • Ekstra flyginger til Alicante (9 ganger pr uke) og Malaga (6 ganger pr uke)
 • 44 ukentlige flyginger
 • Ca 625 000 passasjerer
 • Støtter opp om 470 arbeidsplasser som har tilknytning til Torp.

Ryanair vil fortsette å tilknytte Torp Sandefjord lufthavn med internasjonale destinasjoner, inklusiv London Stanstead fra og med 26. mars 2017.

– På Torp er vi veldig glade for å se Ryanair vokse igjen. Programmet for neste år har mye å by på, og med denne kapasiteten vil Ryanair igjen være det største flyselskapet på Torp. Vi har allerede sett at rutene som startet i november fylles bra, og vi gleder oss til å fortsette vårt lange og gode samarbeid med Ryanair, sier markedssjef på Torp Tine Kleive-Mathisen.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder