Ryanair vil ha flere velbemidlede

Leisure Plus, som skal lokke mer betalingsvillige passasjerer om bord, er blant nyhetene Ryanair presenterer i forbindelse med sitt ”Always getting better”-program.

0

Et eget nettsted for gruppebookinger er også blant nyhetene.

Med billettypen Leisure Plus kan du reservere sitteplasser, du blir prioritert under ombordstigning og får med deg innsjekket bagasje på inntil 20 kilo.

Via appen My Ryanair blir det mulig å oppgradere billetten, og sågar booke parkering.

Business Plus blir også forbedret, med mer fleksible billetter, fast-track på flere flyplasser og auto check-in.

Ryanair har i tillegg ryddet plass til et eget nettsted for det de kaller ”dedicated groups”, som skal håndtere bookinger av grupper.

Lavprisselskapets sjef Michael O’Leary håper med dette å få flere velbemidlede på passasjerlisten, som vil booke direkte via flyselskapet i stedet for reisebyråene.

Michael O’Leary vil lokke flere med dypere lommer gjennom sitt ”Always getting better”-program, som blant annet tilbyr en egen app for bestillinger – og annet.

Michael O’Leary vil lokke flere med dypere lommer gjennom sitt ”Always getting better”-program, som blant annet tilbyr en egen app for bestillinger – og annet.

– Disse passasjerene vil ha priority boarding og auto check-in, men de trenger nødvendigvis ikke fleksible billetter, sier O’Leary blant annet om selskapets nye tilbud.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder