Flere Europa-seter med Dreamliner

Norwegian faser inn ni nye Dreamlinere dette året. Flere av disse ”interkontinentale” flyene settes til sommeren inn på kortere ruter i Europa, både for å få unna trafikk og trene pilotene.

0

Det er sommerpassasjerer til Barcelona, Malaga og Nice som vil få oppleve de nye Boeing 787 Dreamliner-flyene, melder Aftenposten.

Normalt brukes disse maskinene, som kan ta opptil 344 passasjer, på de interkontinentale rutene til USA og Asia. De har dermed nesten dobbelt så stor kapasitet som Boeing 737-800-maskinene, som normalt trafikkerer det europeiske rutenettet.

Nå kan altså enda flere få muligheten til å reise til sine europeiske favorittreisemål denne sommeren, og er du ekstra heldig kan du – om økonomiklassen er full – bli oppgradert til ”businessklasse”-standard – uten ekstra omkostninger.

– Når du bestiller billett på nettsiden vår vil du se hvilken flytype som er satt opp på de aktuelle flyvningene, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian til Aftenposten.

Norwegians nye Dreamlinere skal settes inn på allerede eksisterende langruter og helt nye ruter. For å imøtegå dette må selskapet skaffe flere piloter, som på de kortere rutene vil få god erfaring med å operere de nye maskinene.

Til Nice blir det opptil fire avganger i uken, til Malaga og Barcelona tre ganger per uke. Flyprogrammet gjelder for øvrig i perioden 27. mars til 29. oktober.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder