Finnair med femte destinasjon i Sverige

Åpner code share til Västerås i samarbeid med NextJet.

0

Finnair legger Västerås i Midt-Sverige til nettverket sitt med en code share på den nye NextJet-ruten mellom Helsinki og Västerås, med oppstart 15. september.

Ruten opereres med tre tur/retur-fligher på hverdager, én på lørdag og to søndag, med enkle videreforbindelser til til Finnairs asiatiske og europeiske nettverk. 

– Den nye Västerås-ruten utvider vår horisont i Sverige, og legger nok en destinasjon til vårt sterke europeiske nettverk med enkle forbindelser via vår HUB i Helsinki, sier Juha Järvinen, kommersiell direktør i Finnair.

Med den nye code share-ruten øker Finnairs destinasjoner i Sverige til fem. Selskapet flyr daglig til Arlanda og Bromma i Stockholm, til Gøteborg og fra 1. september til Umeå i samarbeid med det svenske regionale flyselskapet BRA.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder