Florida Keys klare for besøk

Flere flyselskaper har nå gjenopptatt flyvningene til ferieøyene i det sørlige Florida etter orkanen Irma 10. september, og fra nå av kan også ferierende dra dit.

0

Fortsatt gjenstår det mye opprydnings-arbeide langs hele den vel 200 kilometer lange øygruppen sør for fastlandet, men arbeidet har gått raskere enn forventet.

Både American Airlines, Delta Airlines og Silver Airways har gjenopptatt trafikken til Key West International Airport, og det første cruisebåt-besøket til øyene var i gang fra 24. September.

Femti prosent av arbeidsstyrken i Florida Keys er knyttet til turisme, noe som har gjort det svært viktig for myndighetene med å få i gang reiselivet igjen.

Men selv om myndighetene nå ønsker besøkende velkommen understreker de samtidig at det fortsatt gjenstår endel opprydning.

– Er du på vei bør du sjekke om hotellet du har bestilt eller attraksjonene du har blinket ut er åpen, sier markedssjefen for turistkontoret i Florida Keys, Stacey Mitchell.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder