Even Frydenberg ny toppsjef i Scandic-konsernet

Scandic-konsernets profilerte sjef Frank Fiskers overlater sjefsposten til nordmannen Even Frydenberg. Han kommer fra Starwood Hotels & Resorts.

0

Fiskers tiltrådte stillingen for ti år siden, og har innimellom disse årene også vært konsernsjef i Coop i tre år.

Han kom tilbake til Scandic i 2013 og har siden bidratt til en vekst fra 160 til 230 hoteller. I tillegg har han tatt selskapet på Stockholms-børsen.

– Etter 35 år i bransjen har jeg nå valgt å ikke lenger jobbe operativt, sier Fiskers om beslutningen, som han forklarer har vokst frem over tid.

– Jeg har hatt åtte fantastiske år, konkluderer han.

Frank Fiskers.

Frank Fiskers.

Even Frydenberg har en lang karriere bak seg i Starwood Hotels & Resorts, og siden i sommer var han ansvarlig for selskapets operasjoner i Vest-Europa. I september 2016 ble han etter sammenslåingen med Starwood en av de operativt ansvarlige for Marriott i  Europa.

Ifølge en pressemelding fra Scandic forlater Frank Fiskers sjefsrollen 31. juli og skal ut over det i en periode fungere som rådgiver for selskapets styre og ledelsen.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder