Debut for Boeing 787-10 Dreamliner

Boeing 787-10 Dreamliner, det tredje medlemmet i 787 Dreamliner-familien, hadde sin debut ved Boeings fabrikk i Sør-Carolina i helgen.

0

Tusenvis av ansatte ved Boeing-fabrikken feiret begivenheten, i nærvær av Donald Trump og Sør-Carolinas guvernør Henry McMaster. 787-10 vil være klar for sin første flight i løpet av få uker.

Boeing uttaler at de vil levere 787-10 til flyselskaper i 2018. Flyet har så langt mottatt 149 ordre fra ni kunder rundt om i verden, og første kunde ut er Singapore Airlines.

Den nye 787-10 er 5,5 meter lengre enn “lillebror” 787-9, og med det den lengste av Dreamliner-flyene. I følge Boeing leverer flyet “inntil 10 prosent bedre drivstoffutnyttelse og utslipp enn konkurrentene.”

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder