Comeback for Johan Lundgren

Svensken Johan Lundgren overtar som ny konsernsjef i lavprisselskapet Easyjet, og gjør dermed comeback i reiselivsbransjen.

0

Lundgren var frem til mai 2015 vise-konsernsjef i reisegiganten TUI. Siden har det vært stille rundt den anerkjente reiselivsnestoren. Inntil altså Easyjet hanket han inn igjen.

Lundgren etterfølger Carolyn McGall, som går til tv-selskapet ITV som konsernsjef.

– Johan har erfaring innen den europeiske reiselivssektoren, både som administrerende direktør og i bredere grupperoller, sier styreformann i Easyjet John Barton i en pressemelding.

– Han er strategisk og samtidig operativt fokusert, og har vist seg å være en kundeorientert, karismatisk og fremgangsrik leder, fortsetter Barton.

Lundgren var i TUI Travel Group ansvarlig for charterselskapets mainstream-virksomhet, og før TUI-perioden nordensjef for Fritidsresor.

Johan Lundgren begynner i sin nye jobb 1. desember.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder