Avis og OBOS utvider samarbeidet

Gjennom den nye avtalen mellom Avis og OBOS få flere borettslag nå egne, selvbetjente leiebiler.

0

Femårsavtalen som nylig ble signert gir brukerne lokalt tilgjengelige og rimelige leiebiler. Medlemmer i OBOS, leietakere og beboere i nye og eksisterende OBOS-nabolag kan via Avis-appen leie og låse opp den bilen de trenger. Den blir utplassert der folk bor, og er selvbetjente.

– Bilordningen er et viktig og fremtidsrettet miljøtiltak som både beboere, medlemmer og kunder vil nyte godt av. I OBOS er vi opptatt av å skape gode og bærekraftige nabolag, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Med Avis-appen kan du enkelt, raskt og rimelig bestille den bilen du trenger. Den er umiddelbart tilgjengelig via smarttelefonen, og med bilen plassert rett utenfor døren, gir tjenesten ifølge en pressemelding fra Avis brukerne friheten til å være bileier akkurat når det måtte passe.

Tjenesten blir lansert i disse dager, med gradvis utrulling til syv borettslag og sameier i løpet av året. Avis og OBOS har ifølge Siraj allerede merket stor interesse rundt tilbudet, og partene har intensjoner om å gjøre tjenesten tilgjengelig der etterspørselen melder seg.

Bilene som tilbys i ordningen i dag dekker forskjellige behov, og i Norge jobbes det målrettet for å etablere en bilflåte hvor flesteparten av bilene er elektriske.

– Privatbilen står i gjennomsnitt parkert 23 timer og 30 minutter i døgnet. Det betyr at de 30 minuttene bilen er i bruk er veldige kostbare. Den selvbetjente leiebiltjenesten vi nå lanserer bredt vil gi brukerne tilgang til en ny bilflåte som er skreddersydd dagens behov. Løsningen er i tillegg rimelig og lokalt tilgjengelig, sier Ole Grønvold, administrerende direktør i Avis Budget Group Scandinavia.

Fra desember 2016 til mai 2017 har Avis og OBOS testet ut en tilsvarende ordning på Romsås og i Kværnerbyen. Tilbakemeldingen fra brukerne er at ordningen oppfattes som både attraktiv og brukervennlig.

– Med OBOS og deres 417 000 medlemmer på laget kan vi få til en raskere utrulling, noe som vil være med på å støtte oppunder Oslo kommunes grønne ambisjoner, sier Grønvold.

Les mer om ordningen her!

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.