La på svøm etter cruiseskip

En 65 år gammel kvinne holdt på å drukne da hun i et fortvilet forsøk la på svøm etter cruiseskipet hun skulle vært ombord i.

0

Det er Susan Browns redningsmenn – portugisiske fiskere på øya Madeira – som har gått ut med den dramatiske historien. Da de fikk henne opp av vannet hadde kvinnen fra Storbritannia vært på svøm i Atlanterhavet i mer enn tre timer, i et fåfengt håp om å nå igjen cruiseskipet Marco Polo.

På dette tidspunktet var Brown alvorlig nedkjølt, og det var ifølge redningsmennene bare håndvesken hennes som holdt henne flytende.

Kvinnen og ektemannen var på et 32 dager langt cruise og på vei fra Karibia da de bestemte seg for å korte ned turen. På flyplassen skal Susan Brown ha ombestemt seg. Mannen dro hjem mens hustruen dro tilbake til Marco Polo.

I øyhovedstaden Funchal var imidlertid cruiseskipet på vei ut av havna, noe som fikk 65-åringen til å legge på svøm.

Hun skal nå være på bedringens vei ved et lokalt sykehus.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder