Browsing: Tog

Fly
0

Flytoget mottar inkluderende transportpris

Flytoget, som hvert år frakter opptil sju millioner reisende på strekningen Drammen – Oslo S – Oslo Lufthavn Gardermoen, vinner transportkategorien til Innovasjonsprisen for universell utforming for sine nye tog.

Nyheter
0

Sørtoget i ny drakt

Søndag 5. juli rullet det første Sørtoget av gårde i helt ny blå drakt. Med navn, farge og mønster skal designet gjenspeile Sørlandet – og skape assosiasjoner til fantastisk natur hvor hav møter land.

Nyheter
0

Blir ny administrerende i Entur

Christel Elise Borge blir ny administrerende direktør i Entur, som driver billettsystem, kundesenter og stasjonenes salg og service på vegne av jernbanen i Norge.

Nyheter
0

Lanserer onlinebestilling av tog i Sverige

Tog har det siste året blitt det mest etterspurte transportmiddelet for mange nordmen, noe reisebyrået Berg-Hansen tar konsekvensen av. De tilbyr nå jobbreisekundermuligheten til å bestille tog til og i Sverige på nett.

Buss
0

Vy kjøper svenske Flygbussarna

Vygruppen kjøper Flygbussarna i Sverige av det internasjonale transportselskapet Transdev, opplyser begge selskaper i separate pressemeldinger.

Nyheter
0

Nye uniformer i Vy

Vy presenterte torsdag de nye uniformene med en grønnfarge som er matcher togene. Fra 16. desember begynner Vys medarbeidere å ta den nye uniformen i bruk.

Nyheter
0

Fortsatt Vy mot vest

Vy skal fortsette å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen. Mandag vant de den tøffe anbudsrunden mot to andre aktører.

1 2 3 4