Vi søker innkjøpssjef (Procurement Manager, Destination Services)

Tumlare Corporation AS ble etablert i 1972. Idag er vi, som en del av Kuoni Tumlare og eid av JTB Corporation, en av Europas ledende DMCer (Destination Management Company), med et globalt nettverk som omfatter 3000 ansatte i 34 land over 4 kontinenter. Vårt incomingkontor i Oslo har for tiden 25 medarbeidere som jobber med gruppetrafikk/skreddersydde turer mot våre markeder i Asia, Europa og Amerika.

0

Vi ser etter enn innkjøpssjef av landbaserte tjenester i Norge/Norden (restauranter, transportører, turistattraksjoner, guider, reiseledere, etc), som kan oppnå konkurransedyktige priser og kontraktsforhold for å imøtekomme våre utenlandske markeder.

I incomingavdelingen i Oslo er vi først og fremst Norge/Nordenspesialister, og målet vårt er å skape gode og spennende produkter for våre turistgrupper fra alle markeder. Vi ønsker oss derfor en medarbeider som har kunnskap om, og engasjement for Norge og Norden som reiselivsprodukt.

Du er en person som bygger gode og stabile relasjoner både med våre leverandører over hele Norden, samt med vårt salgsapparat og operative enheter. Du følger også med på markedstrender og bidrar konstruktivt til produktutvikling.

Du må være serviceinnstilt, løsningsorientert og ha evnen til å ta raske beslutninger, samt kunne jobbe strukturert og selvstendig. Destinasjonskunnskap, samt erfaring fra lignende arbeid, vil bli vektlagt.

Det kreves at du har gode kommunikasjonsevner på norsk (eller et annet skandinavisk språk) og engelsk, skriftlig såvel som muntlig.

Tiltredelse snarest.
Vi tilbyr et trivelig, og til tider hektisk, arbeidsmiljø sentralt i Oslo.

Søknad og CV sendes til: [email protected]

Søknaden merkes Procurement Manager (Destination Services)

Søknadsfrist : 26.april

Tumlare Corporation AS
Møllergata 4
0179   OSLO
Norge
Telefon: 21 31 41 00
E-post: [email protected]
Nettside: tumlare.com

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.