The Well – Nordens råeste spa, søker General Manager med teft for drift og utvikling

Omgitt av eviggrønn barskog – et helt spa av unike opplevelser! 15 minutter fra Oslo sentrum troner The Well, Nordens ledende spa og velværesenter fordelt over 10.500 kvadratmeter. Snart kan vi oppfylle våre gjesters drøm om et hotell av høy kvalitet når dørene åpner i 2021. Hotellet blir en naturlig forlengelse av The Well, og vil med sine 104 delikate rom og suiter komplimentere The Well og skal sammen utgjøre en destinasjon for den ekstraordinære og unike spa- og velværeopplevelsen.

0

The Well søker General Manager

Vi tror at for å skape ekstraordinære spa og gjesteopplevelser må General Manager være ekstraordinær! Du vil få en sentral og operativ lederrolle hvor optimalisering av driften og den videre utviklingen av Nordens største spa står i høysete. Vi ser et stort potensial i videre vekst gjennom å øke antall besøkende, kombinert med effektivisering av driften og utvikling av produkter, pakker og ulike konsepter. For stillingen ligger et personalansvar for ca. 90 årsverk, samt en omsetning på omlag 100 MNOK. En god kandidat kombinerer sterk kommersiell og økonomisk forståelse med eksepsjonelt godt lederskap. Som person er du trygg og samarbeider tett og nært med en svært kompetent og dedikert ledergruppe og får det overordnede ansvaret for drift og utviklingen av The Well, inkludert hotellet og F&B enheter. General Manager rapporterer til styret.

Hvem vi vil ha med på laget:

Du har erfart at din måte å lede på, bygger entusiastiske og trygge team som samarbeider og presterer på høyt nivå. Du er markedsorientert og flink til å få frem det beste hos dine medarbeidere, samtidig som du lett skaper gode relasjoner og effektive nettverk som selskapet vil profetere på. Du har passion for service og den unike gjesteopplevelsen, sees ofte «på gulvet», har glimt i øyet og delegerer ansvar og prosjekter på en inspirerende, men tydelig måte. Du er kjent for å identifisere utviklingsmuligheter og strategier for effektivisering av drift og trigges av å nå krevende mål. Du er initiativrik, lyttende og beslutningssterk. Som person er du systematisk, analytisk og rasjonell og baserer oftest dine beslutninger på tall og faktagrunnlag. I en hektisk hverdag håndterer du stress og endringer positivt, samtidig som du tar ansvar og eierskap og har stålkontroll på driften. Det er ikke lite vi krever, men sånn er det når ekstraordinære opplevelser skal skapes.

Din bakgrunn:

Rett kandidat har flere års operativ ledererfaring fra spa og/eller hotelldrift, gjerne internasjonalt. Vi tror det er en fordel at du har erfaring fra High-end hotell eller spa. Du har høyere utdanning innen økonomi, hotelledelse og/eller reiselivsfag og klare formeninger om hvordan du jobber med effektivisering og optimalisering for sunn drift. Du har god økonomisk forståelse og erfaring med økonomisk ansvar for topp- og bunnlinje. Om du kan vise til enestående driftsresultater og er den fødte vert, vil vi gjerne at du søker!

Vi tilbyr en utfordrende og inspirerende lederstilling i et selskap med høyt ambisjonsnivå, med mulighet for å bidra til vekst, optimalisering og videre utvikling av Nordens flotteste spa. Som GM for The Well får du også et overordnet driftsansvar for et nytt og unikt hotellkonsept sammen med kolleger som alle er lidenskapelig opptatt av ekstraordinære opplevelser. 

Nysgjerrig og søkelysten? Har du spørsmål til stillingen ta kontakt med vår rådgiver Anja Selte i Lederhagen på [email protected] eller 93405202. CV og utfyllende søknadsbrev hvor du utdyper din motivasjon for rollen sendes innen 24/1.

Les mer her

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.