Inspirerende, handlekraftig og tydelig Selgerleder til vårt team på Egertorget i Oslo

“Brenner” du for å lede og løfte en gruppe medarbeidere og tror på kraften i et velfungerende team? Da skal du søke som Selgerleder til vårt team på Egertorget!

0

Om oss
Ticket søker nå en Selgerleder til vårt team av engasjerte og kunnskapsrike selgere på Egertorget. Vi jobber med det coachende lederskapet og det er viktig at du som leder er motiverende og hjelper dine medarbeidere i deres utvikling. Vi søker deg som tilfører teamet energi, er tydelig og målrettet. 

Vi jobber sammen i små team der all fokus ligger på å hjelpe kunden å finne sin drømmeferie. Våre kunder finnes både i butikk, telefon og online og vi jobber i en omnikanalstrategi. Hos Ticket skal alle kunder oppleve service i verdensklasse.

Våre grunnverdier er viktig for oss og vi jobber sammen om; Attityd (holdning), Glede, Engasjement, Respekt og Ansvar (AGERA). Det er viktig for oss at du kjenner at du deler våre grunnverdier for å være med i et dynamisk Ticket.

Hvem er du?
Som Selgerleder hos oss er du lønnsomhetsansvarlig for butikken og deltar aktivt i det daglige salget. Du er nøyaktig, strukturert og er god til å planlegge din hverdag. Konkurranseinstinkt og vinnerskallen driver deg fremover og du liker å se resultater. 
Du er drevet av å utvikle mennesker og skape et godt team. Du er modig og endringsorientert, samt troverdig og trygg med naturlig autoritet. Du må også være en “sulten” selger som ønsker høy aktivitet.

Kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring med gode resultater
  • Kunde- og markedsorientert med gode salgs- og kommunikasjonsferdigheter
  • Erfaring fra bransjen med gode kunnskaper i Amadeus
  • Gode reisevaner og høy destinasjonskunnskap

Hva får du hos oss?
Hos oss finnes et internt lederskapsprogram for alle ledere for å ytterligere styrke vår grunnverdi og vårt lederskap. Dessuten har vi et stort kursprogram som gir deg ytterligere muligheter til å utvikles i din rolle som leder og selger hos oss. Du har mange kolleger både i Norge og Sverige, hvilket gir gode muligheter for erfaringsutbytte når vi treffes på ulike møter og seminarer.

Ettersom vi vil finnes tilgjengelig for kunder når de ønsker å nå oss, har vi lange åpningstider. Det innbærer at vi arbeider både kvelder og helger. 
Stillingen hos oss på Ticket Egertorget er en 100 % stilling med tiltredelse etter avtale.

Søknader blir gjennomgått fortløpende, så søk allerede nå. 
Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist er 21. februar

Kontaktperson: Jennie Pedersen

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.