Emirates Søker Sales Coordinator

Nylig kåret til “Verdens Beste Flyselskap” av ansatte i norske reisebyråer, og internasjonalt vinner av mer enn 500 utmerkelser, tilbyr Emirates en av verdens yngste, mest miljøvennlige og moderne flåte på 274 fly. Rutenettverket utvides hurtig og dekker i dag 158 destinasjoner over hele verden. Hovedkontoret og hjertet av vårt nettverk ligger i Dubai, De forente arabiske emirater. Selskapet har fokus på å tilby sine ansatte et godt arbeidsmiljø med konkurransedyktige lønns- og pensjonsvilkår.

0

Emirates opererer en daglig avgang med en Boeing 777-300ER mellom Oslo og Dubai.

Vil du bli en del av vårt hyggelige, suksessfulle, engasjerende og dynamiske team?

Stillingen omfatter en rekke administrasjonsrelaterte oppgaver knyttet til salgsaktiviteter, markedsføring og e-commerce. 

Du vil være ansvarlig for den løpende kontakten og koordineringen av markedskampanjer med teamet på vårt hovedkontor, samt dialog med våre lokale byråpartnere i forbindelse med godkjennelse av materiell.  I tillegg vil du være eier av det norske innholdet på emirates.com, samt jobbe tett med vår nordiske e-commerce manager i forhold til optimering av siden og kampanjer.  

I forbindelse med lokale arrangement rettet mot kunder og våre bransjepartnere, vil du være den som holder i alle trådene og sikrer en feilfri gjennomføring samt koordinering av planleggingen i forkant.  

For å sikre at våre kommersielle mål oppnås skal du bidra til å frigjøre våre Sales Executives fra administrasjonsarbeid gjennom å også være en viktig brikke i ferdigstillelse og administrasjon av avtaler, vedlikehold av CRM (salesforce.com) og bruk statistikksystemer (microstrategy). I tillegg håper vi at du kan være en solid back-up for vårt agentsupport-team ved behov.

Vi ser for oss at du har minst tre års erfaring fra flyselskap, reisebyrå eller turoperasjon– enten i salg, salgssupport og/eller produksjon/markedsføring. Det forventes at du har både forståelse og interesse for e-commerce. Vi ser for oss at du er en superbruker i MS Office og at du har en grunnleggende forståelse for bruk av GDS.

Du må ha en svært god skriftlig og muntlig norsk fremstillingsevne. Engelsk må i tillegg beherskes svært godt både muntlig og skriftlig. Arbeidssted er ved vårt administrasjonskontor på Tjuvholmen i Oslo sentrum  og stillingen rapporter til Country Manager.

For å søke:

Dersom du synes jobben virker spennende (forslag; legg til e) og du føler dette er jobben for deg, så ser vi frem til å motta din søknad gjennom vår karriereportal: https://www.emiratesgroupcareers.com/search-and-apply/293402. Søknadsfrist er 5. mars 2019.

Share.

About Author

Redaktør, Discover America Magazine [email protected]

Comments are closed.