Browsing: premium

Nyheter

TN+

0

Skal bli reisebransjens svar på Airbnb

Franske Evaneos hentet nylig inn 80 millioner dollar i frisk kapital (ca. 685 mill kr) til å videreutvikle plattformen og organisasjonen som skal sikre dem posisjonen som reiseverdenens svar på Airbnb.

Fly

TN+

0

Norwegian: – Vi flyr dit folk ønsker å fly

Siden Norwegian dro igang sine utenlands-operasjoner i 2003 har lavprisselskapet åpnet ruter i et rasende tempo. Vi var med på åpningen av direkteruten fra Oslo til Tel Aviv – og fikk samtidig et blikk inn i selskapets vekststrategi.

Intervjuet

TN+

0

Intervjuet: Opp som en sol

Familien Tamm hadde alt – og mistet det meste. MSC Cruises’ Norden-sjef Claes Tamm har i sannhet lært seg at ingenting varer evig, og at livet er hva du selv gjør ut av det.

Nyheter

TN+

0

Charter: Nå kommer Albania

Økte priser og stor trengsel på de mest populære charterreisemålene gjør at «det sosialistiske fyrtårnet»* Albania er i ferd med å seile opp som en konkurrent og mulig arvtager til Tyrkia, Kroatia og sågar Spania.

Hotell

TN+

0

Intervjuet: Endelig hjemme

I en mannsalder har han drevet hoteller over hele verden. Først da han overtok sjefsstolen i Scandic Hotels i fjor ble sirkelen sluttet. Nå er Even Frydenberg endelig hjemme.

Hotell

TN+

0

Avdempet vekst i hotell

Første halvår opplevde norsk hotellbransje en svak oppgang, som ble fulgt av en sterk sommer de fleste steder i landet. Med september kom imidlertid gråværet – også for norske hoteller.

Leder

TN+

0

Leder: Den menneskelige faktor

Fremtiden er digital. Smarttelefonen kan brukes til (nesten) alt, og om ikke lenge sender vi roboten ut på handlerunden. Google Home – googles taleassistent – blir trolig årets julegave, og om ikke lenge trenger vi ikke lappen lenger. Den førerløse bilen kjører oss dit vi skal.

Fly

TN+

0

Fly: Blodbad blant de små

Høye priser på drivstoff og prispress i markedet har ført til et konkursras i internasjonal luftfart. – Og det blir slett ikke bedre fremover, hevder flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs i WinAir.

1 2 3 9