Browsing: premium

Nyheter

TN+

0

Vekst i tysk turisme

Hvert år samles aktørene i tysk turisme til GTM – en tredagers workshop der tilbydere møter kjøpere fra hele verden. I 2019 var turen kommet til vakre Wiesbaden, etter nok et år med solid vekst i tysk turistindustri.

Events

TN+

0

Messe-gigant på skinner

Ingen kan arrangere messer og kongresser som amerikanerne. Og blant de største – og for internasjonalt reiselivs del den viktigste i USA – er International Pow Wow (IPW). Travel News var i kulissene da mer enn 6 000 deltakere satte hverandre stevne på den amerikanske vestkysten.

Cruise

TN+

0

Slik tar Costa Cruises miljøutfordringen på alvor

For det italienske cruiserederiet Costa Cruises har bærekraft blitt en sentral del av forretningsmodellen. Det skal rett og slett gi selskapet en konkurransefordel. – Bærekraft er god business, mener Costas toppsjef. Samtidig er økningen i cruisebransjens totale miljøutslipp faretruende stor.

Nyheter

TN+

0

Man U med storsatsing i Kina

For norske reiseoperatører er Ole Gunnar Solskjær og Manchester United gull verdt. Nå håper sistnevnte å utnytte sin merkevare ytterligere ved å åpne opplevelsessentre i hele tre kinesiske byer.

Cruise

TN+

0

Norske satsinger i ekspedisjonsmarkedet

Ekspedisjonsmarkedet er det segmentet innen cruise som vokser raskest. Nå satser både Atle Brynestad med sitt SeaDream og Ulf Wynnsdale med sitt Norwegian Yacht Voyages på å introdusere nye skip til toppenden av dette markedet.

Intervjuet

TN+

0

Intervjuet: Grå eminense i fire farger

Hilde Charlotte Solheim er journalisten som hoppet over gjerdet og ble organisasjons-byråkrat, for så å hoppe videre over neste gjerde igjen. I dag bekler hun en rekke styreverv i norske reiselivsbedrifter, og kjemper videre for en næring hun mener fortjener en bedre behandling enn den får fra det offentlige.

Events

TN+

0

En kamp for tilværelsen

Tre større reiselivsmesser skal kjempe om publikums gunst i januar neste år. Meldingen om reiselivsmessens død er med andre ord betydelig overdrevet. Eller blir dette dødsstøtet?

Intervjuet

TN+

0

Intervjuet: Nettverksbyggeren

I snart 40 år har han gjennom sitt ASB Consult sørget for at aktører i reiselivet snakker sammen. Så er det da også nettopp dialog mellom mennesker som ligger nettverksbyggeren Arne Sundt-Bjercks hjerte aller nærmest.

Nyheter

TN+

0

De sparer reisende for ti-tusener

De færreste tror norske reisevaner blir påvirket av Brexit. Mer kompliserte pass- og visum-regler gjør likevel at et selskap som Visum Consulting har doblet omsetningen hvert år siden 2016.

1 2 3 10