Browsing: premium

Nyheter

TN+

0

Trøbbel i vinterland

Et av Frankrikes mest populære vintersportssteder rustes i disse dager opp for milliarder av kroner. Det hindrer likevel ikke naturkreftenes ubønnhørlige gang, som om noen tiår kan legge skianleggene fullstendig brakk.

Nyheter

TN+

0

Nei det er ingen krisevinter

Det er ingen krise i norske skianlegg, selv om den siste tidens medieoppslag skulle tyde på det. Faktisk vil en god forsesong og strålende forhold i februar bidra til at norske alpinanlegg inneværende sesong trolig topper fjoråret.

Fly

TN+

0

Det italienske paradokset

Siste måling viste at Italia hadde rekordstore 420 millioner overnattinger fra utenlandske av besøkende. Samtidig klarer ingen av landets største flyselskaper å holde seg flytende. Til sommeren kan det være slutt for Alitalia.

Fly

TN+

0

Influensa-virus kan gi blodbad

Midt i Max 8-kaoset er det en smittsom mikrobe i Asia som kan bli tungen på vektskålen for flere av dem som er avhengig av at flyene går. Corona-viruset er en potensiell finansiell bombe som kan slå ut flere av de som er mest sårbare flyselskapene.

Intervjuet

TN+

0

Intervjuet: Sommerfugl i vinterland

Sine første 37 år tilbragte Ploypailin Pamon-Montri, Ploy blant venner, godt syd for ekvator. Men da Thai Airways sendte henne langt mot nord som ansvarlig for kontoret i Norge, ble hun over natten en sommerfugl i vinterland.

Nyheter

TN+

0

Ving på bransjetoppen

Her er oversikten over inntjeningen i Norges 50 største reiselivsbedrifter i 2018, og tallenes tale er klar: Ving gikk ut av 2018 som bransjevinneren, som så mange ganger før.

Cruise

TN+

0

Kampen mot fordommer

Cruisebransjen går så det knaker i vantene, men i Norden kjemper rederiene fremdeles mot gamle fordommer. – Løsningen ligger i samarbeid og informasjon, mener NCLs Tom André Baraas.

Nyheter

TN+

0

– Charter fortsatt «best i klassen»

Ved starten av et nytt tiår er det på sin plass å reflektere over det foregående. Vi har snakket med utvalgte bransjefolk, om tiden som var, og litt om hva vi har i vente. Apollos norgessjef Erik Haug er spesielt godt fornøyd med at charter-reisen som ferieform fortsatt er høyaktuell.

1 2 3 17