Browsing: premium

Nyheter TN+
0

Fanget av turismen

Den enorme veksten i antallet turister som sprer seg ut over Europa er i ferd med å undergrave årsaken til at vi i det hele tatt reiser.

Nyheter TN+
0

Resultat-toppen: Flåm viser vei

De fleste norske reiselivsbedrifter har regnskapene klare. Her finner du en oversikt over de 50 største i 2017, rangert etter størrelsen på årsresultatet. Tallene viser at fjoråret var et godt år for norsk reiselivsnæring – og at den lille bygda Flåm virkelig har gjort noe riktig.

Intervjuet TN+
0

Intervjuet: Flørten med Gunnar

Den mangeårige flørten mellom Sabras Trond Olav Paulsrud og Braganzas Gunnar Grosvold endte lykkelig i ekteskap. Sammen leder de i dag Escape Travel – Gunnar som styreleder, og Trond Olav som administrerende direktør.

Leder TN+
0

Leder: Lyden av Airbnb

«Det er lyden av Airbnb», sa en hotelleier med vemmelse. Han hadde nærmest flyktet fra Amsterdam til roen på landet i Norge.

Nyheter TN+
0

Sammen om nyvinning

G Travel kjøper seg inn i Fotspor. Sammen blir de til det landsdekkende forretningsreise- og event-selskapet Get Together – en nyvinning i norsk reiseliv.

Intervjuet TN+
0

Intervjuet: Frøken Cruise

Anya Tonn er bokstavelig talt flasket opp med cruise. Sammen med faren Peter Tonn drev hun Ask Mr Cruise, som fra 1980-tallet var en institusjon innen cruiseformidling i Norge. I fjor solgte hun selskapet til Cruise.no, men fulgte selvsagt med på lasset.

Nyheter TN+
0

En ny start

Pål Medhus var “Sjølvaste Turistsjefen” på Geilo. Så gikk han på en medisinsk smell som nesten kostet ham livet.

Leiebil TN+
0

Mange fallgruver med leiebil

Den globale reiseveksten har ført til en formidabel økning i bruk av leiebil. Resultatet er større konkurranse, press på priser – og dermed økende tilfeller av aggressiv utleiepraksis. Det kan få dramatiske konsekvenser for den enkelte.

1 2 3 8