Browsing: premium

Hotell

TN+

0

En sang om norske småhoteller

I skyggen av de store kjedene lever det en fargerik flora av små, uavhengige hoteller, drevet av entusiaster med andre mål en solide overskudd. Et dedikert liv på hotell som krever sin mann – og kvinne.

Fly

TN+

0

F(l)y skam!

Som reisende i luften får vi stadig oftere høre at vi bør ha flyskam. Flyspesialist Hans Jørgen Elnæs er ikke nødvendigvis helt enig i det.

Nyheter

TN+

0

Fortsatt vekst for Kroatia

Mer enn 16 millioner turister besøkte Kroatia fra 1. januar til 31. august i år. Det er fem prosent mer enn i samme periode i fjor, ifølge turistmyndighetene.

Nyheter

TN+

0

Lillebror utfordrer Dubai

Det lille emiratet Ras Al Khaimah utfordrer storebror Dubai i kampen om vinterturistene. Nå skal også solhungrige nordmenn lokkes til landet som skryter av å ha 365 dager med sol.

Fly

TN+

0

Feiret sine fem første

Da Emirates med norgessjef Terje Grue i spissen mandag feiret sine fem første år på Oslo Lufthavn var det i trygg forvissning om at direkteruten til Dubai har gjort alle dystre spådommer til skamme.

Leder

TN+

0

Leder: Turisme i skammens år

I den sterkt tiltagende debatten om bærekraftig reiseliv skjerpes frontene. Men vi som forbrukere bør i første omgang se oss selv i speilet, mener redaktør Bjørn Moholdt.

Fly

TN+

0

Forsinkelser gir flybuss-problemer

Fortvilte passasjerer fra et forsinket Norwegian-fly fra Roma tok drosje for egen regning fra Gardermoen da flybussen de skulle med var full og ikke kunne ta flere med. – Det kan være en utfordring å få nok busser på plass i tide, og gitt god nok informasjon, innrømmer flybuss-operatøren.

1 2 3 12