Browsing: premium

Events

TN+

0

En kamp for tilværelsen

Tre større reiselivsmesser skal kjempe om publikums gunst i januar neste år. Meldingen om reiselivsmessens død er med andre ord betydelig overdrevet. Eller blir dette dødsstøtet?

Intervjuet

TN+

0

Intervjuet: Nettverksbyggeren

I snart 40 år har han gjennom sitt ASB Consult sørget for at aktører i reiselivet snakker sammen. Så er det da også nettopp dialog mellom mennesker som ligger nettverksbyggeren Arne Sundt-Bjercks hjerte aller nærmest.

Nyheter

TN+

0

De sparer reisende for ti-tusener

De færreste tror norske reisevaner blir påvirket av Brexit. Mer kompliserte pass- og visum-regler gjør likevel at et selskap som Visum Consulting har doblet omsetningen hvert år siden 2016.

Hotell

TN+

0

Dempet vekst i hotell

I 2008 utgjorde losjiomsetningen i norske hoteller 10,91 millarder kroner. Etter en formidabel vekst gjennom 10 år utgjorde omsetningen 15,15 milliarder i 2018. Men veksten det siste året var mer avdempet enn tidligere.

Cruise

TN+

0

Ambisiøse bærekraftmål for cruise

Stortinget har vedtatt nullutslipp i norske verdensarv-fjorder innen 2026. “Ren utopi – det kan dere bare glemme”, svarer cruisegigantene. Er det duket for showdown i Geiranger?

Nyheter

TN+

0

Markedsfører Cook-øyene i Norge

Forfatteren Liza Marklund skrev boken Perlefarmen på Cook-øyene, og i 2018 fikk hun følge av 1 200 skandinaver på jakt etter eksotiske reisemål. Nå tar den den lille øygruppen langt ute i Stillehavet mål av seg til å tiltrekke seg enda flere nordmenn.

Hotell

TN+

0

Intervjuet: Fra musiker til hotellkonge

Mads Jacobsen er flasket opp med hotell, etter en oppvekst der familien med hotell-pappa Harald i spissen flyttet land og strand rundt. I dag eier mannen som egentlig skulle bli musiker en tredel av Maribel, og suser avsted mot toppen av hotellhimmelen.

1 2 3 10