Ble markedssjef i hjembygda

Mangeårig nyhetssjef i VGTV, Veslemøy Eineteig Wedum, forlater hovedstaden og blir ny markedssjef i Hafjell og Kvitfjell.

0

Sammen med resten av den kommersielle avdelingen skal hun bidra med utvikling, historiefortelling og et friskt blikk på det som hittil er gjort i selskapet, ifølge en pressemelding

34-åringen har jobbet i mer enn syv år i VG og VGTV, der hun de siste fire årene har vært nyhetssjef i både operative og administrative stillinger. Hun har også over en lengre periode jobbet med design og animasjon i VGs store Snapchat-satsning.

Nå har hun tatt med familien hjem og bosatt seg på Lillehammer.

– Jeg har rukket å komme godt igang med jobben og synes det er helt utrolig rått at jeg kan stå på ski og jobbe omtrent samtidig, sier hun.

Wedum er selv oppvokst i Øyer og startet sin karriere i Hafjell som hamburgerflipper. Tidlig 2000-tallet var hun også bartender.

– Mange av de som var her den gang er her fortsatt. Det sier mye om bedriften og kjærligheten folk her har til produktet og kvaliteten. Jeg er utrolig glad for at jeg får bli en del av et slikt team, sier hun.

Wedum startet i jobben i desember og har kontorer i bunn av bakken i Hafjell. 

Om Alpinco
Eies av Bjørn Erik Borgen, AB Invest og DNB
Hafjell er Norges tredje største skidestinasjon, Kvitfjell den syvende største. Samlet antall betalende skigjester sist sesong endte overkant av 600 000
Alpinco eier også GudbrandsGard hotell og HafjellKvitfjell Booking
De siste årene er det investert tungt i anleggene, med KvitfjellVarden i Kvitfjell, og prosjektet Hafjell 360 i øvre del av anlegget i Hafjell som de største enkeltprosjektene
Selskapet hadde i 2018 en samlet omsetning på MNOK 362.
Selskapene i Alpinco sysselsetter rundt 300 ansatte i vintersesong.

Share.

About Author

Comments are closed.