Widerøe jubilerer

Widerøe fyller 85 år og 85 passasjerer får med seg en hyggelig overraskelse.

0

– For å feire at Norges eldste flyselskap har jubileum har vi valgt å lage en liten overraskelse for noen heldige utvalgte passasjerer i dag. Vi har fordelt 85 gavekort på 85 flyvninger i løpet av dagen. Gavekortene er gjemt i setelommen. 85 heldige passasjerer vil derfor kunne sikre seg et gavekort på en valgfri Widerøestrekning før dagen er omme, sier en feststemt Informasjonssjef Catharina Solli.

Det blir ikke bursdag uten en real fest. Widerøe har derfor invitert Barnas Have barnehage fra Sandefjord til å feire dagen i hangar på Torp. Det blir stolllek ombord i fly, bursdagssang, bursdagskake, ballonger og spennende overraskelser til de små.

På denne dagen (19. februar) for 85 år siden møttes fem kamerater i en leilighet i Oslo og sammen grunnla de Widerøe’s Flyveselskap. Fem pionerer og starten på et ekte luftfartseventyr. Det skal litt til å klare å henge med i utviklingen I luftfarten gjennom så mange år, og Widerøe har etter hvert blitt ekspert på omstilling og endring. Widerøe har vært en viktig del av infrastrukturen i Norge i mange generasjoner. Helt fra første flytur med Viggo Widerøe fra Ingierstrand, har Widerøe skrevet historie. De har gått fra sjøfly, til propellfly, til jet fly og jobber nå med fremtidens el-fly.

Tirsdag feirer de 85 år i skyene over hele landet. Fra utgangspunktet på Ingierstrand på sommeren og Bogstadvannet på vinteren, har Widerøe vokst seg til et stort konsern. Med 49 destinasjoner, 5 tekniske baser og bakketjenester på 41 lufthavner er de stolte over å være Norges eldste flyveselskap.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.