Webinar: Korona-aktuelt for reiselivet

Fredag 3. april klokken 12.00-13.00 arrangerer Luftekanalen sitt tredje webinar for reiselivsbransjen. Her finner du innhold og lenke til påmelding.

0

DNT på nye stier? DNT har avlyst sesongen, og hyttene står tomme. Hva har DNT gjort for sine hytter, og hvordan kan DNT overleve dette? Og hva med medlemmene, hva kan de bidra med?
Dag Terje Klepp Solvang

Litt om dei utfordringane vi har på Sørlandet om dagen. Krisetider gir også rom for endringar og heilt nye tankar i høve til produkt og tenester.
Synnøve Elisabeth Aabrekk

Har vi en sosial fallskjerm her i landet? Om muligheter som har kommet og noen konkrete tiltak man kan gjøre akkurat nå, og forslag til hva Norge som destinasjon kan gjøre for å bli klar til tiden etter Covid-19.
Håvard Utheim

Oscar Almgren i aktivitetsbedriften Uteguiden er en av mange som sett hele skisesongen bli spylt vekk av korona-viruset. – Det er i mars og april vi som jobber med fjellføring skal gjøre vinterens inkomst og plutselig står en på bar bakke.
Oscar Almgren, Uteguiden

Almgren og Uteguiden har tidligere vunnet Innovasjon Norges reiselivspris og har skapt seg en merkevare av å være nytenkende og frempå. Dei har tidligere arrangert mange skredkveldar i sportsbutikker runt omkring i Norge med stor suksess og no såg dei muligheten for å teste ut konseptet som webinar. Målsettingen var 100 deltakere hvilket hadde vært klart godkjent men interessen var langt større en det. 1900 personer meldte seg på webinaret men dessverre var det kun plass for 1000 i ”rommet”. Derfor har man no besluttet å sette opp enda en skredkveld førstkommende tirsdag for dei 900 som ikke fikk med seg webinaret.

Følg denne lenken for å melde deg på webinaret, som er gratis.

Share.

About Author

Comments are closed.