Visma valgte Hertz

Visma fornyer sitt samarbeid med Hertz med tre nye år. Avtalen gir medlemmer av Visma Innkjøpssamarbeid et bilutleietilbud som dekker hele verden.

0

Ansatte hos medlemsbedriftene får også rabatterte priser de kan bruke privat.

– Visma sørger for at flere tusen norske bedrifter kan kjøpe kvalitetssikrede produkter og tjenester fra anerkjente leverandører til markedsledende priser. Som en av Norges største innkjøpere betyr det mye for oss at Visma har valgt Hertz som preferert leverandør på leiebil for en ny avtaleperiode, sier Christian Monsen, Commercial District & Key Account Manager i Hertz Norge i en pressemelding.

Det internasjonale regnskaps-selskapet Visma er ifølge Monsen godt fornøyd med å kunne videreføre det lange samarbeidet med Hertz som leverandør av leiebil til sine bedriftskunder og deres ansatte.

– Hertz er en solid leverandør med fokus på brukervennlighet, tilgjengelighet og miljø, og det er disse verdiene, samt den økonomiske besparelsen avtalen gir våre mange kunder, som ligger til grunn for forlengelse av avtalen, sier Jo-Eigil Gjermundsen, Partner Account Manager Visma Innkjøpssamarbeid.

– Sammen med gode priser vet vi at sikkerhet og kvalitet er viktig for Visma sine kunder. Det får de sammen med personlig service, samt nye og sikre biler, sier Monsen.

God tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger er ifølge Monsen også viktige satsningsområdene for Hertz i Norge.

– Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene slik at folk som bor sentralt ikke har behov for å eie egen bil. Vi skal vokse til glede for både Visma og resten av markedet, sier Christian Monsen i Hertz Bilutleie.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.