VisitOSLO lanserer guide til skreddersydde Oslo-opplevelser

VisitOSLO har inngått samarbeid med sveitsiske The Trip Boutique for å gi byens besøkende mulighet til å lage sin egen personlige guide til Oslo – helt gratis.

0

The Trip Boutique er en nettbasert løsning som tar i bruk kunstig intelligens til å skreddersy tips til reiseopplevelser basert på brukernes egne interesser og preferanser. VisitOSLO har levert innholdet til Oslo-guiden som nå ligger tilgjengelig helt gratis i både engelsk og tysk versjon på TheTripBoutique.co og via VisitOslo.com.

– Vi tenker langsiktig og ønsker å teste nye, innovative løsninger som kan hjelpe oss til å møte behovene i en «post korona-verden». Vi tror morgendagens turister vil være stadig mer kvalitetsbevisste og ønske personlige og tilpassede reisetips, og nettopp derfor har vi valgt å inngå samarbeid med The Trip Boutique, sier markedssjef i VisitOSLO Anne-Signe Fagereng og fortsetter:

– Vi i VisitOSLO gleder oss til vi igjen kan ønske utenlandske tilreisende velkommen til Oslo og gi dem enkel tilgang til skreddersydde anbefalinger til alt det flotte byen vår har å tilby. Med The Trip Boutique kan vi hjelpe våre gjester til å føle seg som lokalkjente Oslo-folk mens de er her.

Fernanda Barrence Mutz, grunnlegger og CEO av The Trip Boutique legger til:
– Vår unike teknologi åpner for en mye mer personlig tilpasset reiseopplevelse, og dette vil gjøre tilreisende i stand til å nyte sitt Oslo-besøk akkurat slik det passer dem best. Vi har troen på at ved å lage gode turtips basert på den enkeltes personlige interesser og preferanser, inspirerer vi flere til å komme seg ut for å utforske Oslos urbane jungel.

Slik gjør lager du din personlige Oslo-guide
Gå til TheTripBoutique.co eller klikk deg inn via VisitOslo.com og start ved å besvare en enkel quiz som kartlegger blant annet hva du liker å se, gjøre og spise når du er på reise, når og hvor lenge du planlegger å besøke Oslo og hvilke type overnattingssteder du foretrekker. Dette tar mindre enn fem minutter – og voilà! så vil The Trip Boutique utarbeide en liste med forslag til deg basert på dine preferanser.

Share.

About Author

Comments are closed.