Visit Telemark lanserer Telemarkpodden

Den tidligere NRK-profilen Styrk Fjærtoft lager podkaster for Visit Telemark. Han lover å gi deg gullkorn fra hele fylket, i den nye podkast-serien Telemarkpodden.

0

– Visit Telemark er det første destinasjonsselskapet i Norge med podkaster. Vi opplever at godt innhold engasjerer, sier reiselivsdirektør Caroline Laurhammer i Visit Telemark.

Blant podkastene er historien om Sondre Norheim. Ordfører Tarjei Gjelstad i Kviteseid forteller historien om skipioneren Sondre Norheim fra Morgedal, stedet som er kjent som skisportens vugge. Du kan sjekke ut denne første podkasten i den nye serien fra og med i dag.

39 episoder med Telemarkshistorier
– Jeg er heldig som får snakke med flotte folk og formidle det til lytterne, sier 49-år gamle Styrk Fjærtoft.

Selv er han fra bygda Treungen i Nissedal ved innsjøen Nissers bredd, og han lover en bredde i både tema og geografi i podkastene han lager.

– Det blir alt fra fjell, kyst, bygd og by og alt midt i mellom.

Totalt skal Styrk lage 39 podkaster. I samarbeid med Visit Telemark skal han finne gode telemarkshistorier.

Del av langsiktig satsing på innholdsmarkedsføring
Reiselivsdirektør Caroline Laurhammer i Visit Telemark er glad for å ha Styrk på laget. Visit Telemark var tidlig ut med å satse på innholdsmarkedsføring og lanserte telemarkshistorier.no med digitale artikler. Nå satses det videre på podkast, noe som er i vinden.

– Vi i Visit Telemark har allerede hatt en podkastsesong med sju episoder, og responsen har vært god. Nå ønsker vi flere gode podkaster som skal komplettere dagens Telemarkshistorier, sier hun.

Styrk setter særpreg på spennende historier
– Det det handler om er å finne gullkorn rundt om i Telemark, sier Styrk, som håper folk vil bruke tid både i bilen, båten, hytter og hus på å lytte til de gode historiene han skal formidle.

– Historien må være god og spennende, og det må være en person som er god til å fortelle, sier Styrk om to av kriteriene for å oppnå podkast-suksess.

Mannen med Telemarksdialekta er i tillegg til gammel radiomann også en svært god fotograf. Han skal portrettere alle han møter med kameraet. Det gleder han seg også til. Hver av podkastene blir på rundt 30 minutter.

– Det er bedre med 30 gode minutter enn 40 slappe eller 50 begredelige, humrer han.

Nå er det bare å laste ned Styrks historier for å bli bedre kjent med et velkjent fylke i Norge, med mye historie, kultur og spennende opplevelser. De finner du her, i tillegg til itunes og spotify.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.