Ving vokser i Dubai

Interessen for De forente arabiske emirater vokser sterkt, som gjør at Ving lanserer sitt sjette reisemål der – nå med barna i fokus.

0

Hotellet det er snakk om hører til parken heter Lapita Dubai Parks Autograph Collection og skal ifølge en pressemelding fra Ving passe for hele familien.

Fornøyelsesparkene som utgjør Dubai Parks and Resorts er det nyeste tilskuddet til emiratets mange attraksjoner og ligger litt utenfor Downtown Dubai. Her er det over hundre karuseller, show og attraksjoner, og du kan kjøre berg-og-dal-bane med Shrek og smurfene, bygge og beundre i Legoland Dubai, samt en egen Bollywood-temapark.

For å nevne noe.

– Dette er et fantastisk spennende reisemål, spesielt for de som har barn i alderen to til tolv år. Mange andre parker har flest aktiviteter for de største barna, men her har også de mindre barna mye å glede seg over. Ikke minst i Legoland og Duploland, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Dubai Parks and Resorts består av tre temaparker, et badeland og Riverland, et eget «nabolag» med butikker og mer enn 50 restauranter.

Ving tilbyr reiser til fem andre reisemål i Dubai – Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach og Jebel Ali, og alle kan kombineres med et besøk i Dubai Parks and Resorts.

Lapita Dubai Parks Autograph Collection er hotellet knyttet til parken. Det er polynesisk-inspirert i stilen og passer ifølge Røhr-Staff hele familien.

Det har et stort bassengområde, barneklubb, flere restauranter, spaavdeling og treningsrom, og man bor i gangavstand til alle fornøyelsesparkene som er en del av Dubai Parks and Resorts.

Inngangsbilletter til alle parkene er inkludert i prisen.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.