Ving satser på Hurghada

Nesten vinter åpner reisearrangøren Ving for reiser til Hurghada i Egypt.

0

Klimaet langs kysten av Rødehavet er stabilt og varmt, som gjorde området til et populært vinterferiemål for solhungrige nordmenn. Politisk uro endte imidlertid med at mange operatører trakk seg unna, men flere har nå valgt å satse igjen. Blant annet Ving.

Strendene er flotte, og dykke- og snorklemuligheter strålende.

Hurghada er et av Egypts mest populære feriesteder, med rundt hundre hoteller og et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer. Beliggenheten er flott, rett ved Rødehavets milelange og solfylte strender.

Det er dessuten kort vei til noen av verdens fremste severdigheter: Du kan reise med buss for å se pyramidene, Sfinxen, Karnaktempelet og Kongenes dal i Luxor.

Men det er først og fremst på grunn av havet, de flotte strendene og det pålitelige klimaet at så mange velger å reise på ferie til Hurghada.

Ving tilbyr tre reisemål i Hurghada-området. El Gouna er golfspillernes favoritt, og Makadi passer best for de som reiser med barn. Selve Hurghada passer fint om du vil nyte strendene, shopping og folkeliv.

Her har Ving også hoteller med strandbeliggenhet og alt inkludert.

– Vi er opptatt av å kunne tilby kundene våre stor valgfrihet, både når det gjelder hoteller og destinasjoner. Med charter til Hurghada kan vi nå tilby enda et solrikt reisealternativ for nordmenn på vinterhalvåret, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Første fly til Hurghada har avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen 18. oktober 2019.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.