Vil forenkle reisesøket

Med «Reisesøket for alle» legger restplass.no til rette for å sammenligne priser på tvers av turoperatører uansett om du reiser alene eller som storfamilie.

0

Søk på nett kan etter de beste reisetilbudene kan være en tålmodighetsaffære. Det er til tider svært uoversiktlig. Hvilke priser er det egentlig vi sammenligner? Hvordan finner vi det beste tilbudet når vi vil ha både fly og hotell? Hva om vi er flere enn to i reisefølget og alle vil bo i samme rom, leilighet eller hus? Eller hva med meg som reiser alene?

– Vi er veldig stolte over at vi endelig kan tilby et reisesøk hvor vi sammenligner priser på pakkereiser, det vil si fly og hotell, uansett hvordan reisefølget ser ut. Prosessen som ligger bak denne typen søk er langt mer omfattende og komplisert enn en sammenligning for bare to personer, sier Tarjei Aasheim i restplass.no, i en pressemelding.

Sommeren er den perioden av året hvor flest familier drar på tur. Det å finne frem til de beste tilbudene for mange som skal reise sammen kan fort bli en omfattende prosess.

– Om vi har truffet behovene til denne målgruppen får vi nok ikke et godt svar på før vi nærmer oss neste skoleferie. Høstferien er allerede svært fullbooket, men jul og påske vil forhåpentligvis gi oss en bekreftelse på at vi har truffet et behov i markedet, sier han.

– Det interessante er at vi allerede nå ser en merkbar økning i salget av pakkereiser til de som reiser alene. Denne kundegruppen er stor og mye mer fleksibel på reiseperioder. Høsten er en populær tid for de som ikke vil konkurrere med barnefamiliene om plassen rundt bassenget, legger Aasheim til.

De fleste hoteller opererer med pris per person når to personer deler et dobbeltrom. Det betyr at de som reiser alene får tillegget lagt til etter at alle valgene om reisemål, flyavganger og hotell allerede er tatt. Nå har restplass.no inkludert dette tillegget i selve søket sånn at prissammenligningen gir et riktig bilde av hvor det lønner seg å dra.

Fakta
Restplass.no er en del av Reisegiganten AS, som er en av Skandinavias ledende reiselivsaktører og ble etablert i 2000. Selskapet eier flere varemerker i det skandinaviske reiseliv, mest kjent er destination.se, restplass.no, sistaminuten.se og afbudsrejser.dk. Selskapet har i tillegg sin egen turoperatørvirksomhet, Solfaktor, i Norge, Sverige og Danmark. Reisegiganten AS har idag ca 30 ansatte med kontor i Oslo.

 

Share.

About Author

Comments are closed.