Utvider vintertilbudet

Air France-KLM øker antallet ukentlige avganger med to prosent til 502 avganger, og antallet plasser med fem prosent sammenliknet med 2017.

0

– Vi fortsetter en god vekst i Skandinavia og tror vårt attraktive rutenettverk og fleksible tilbud er en stor grunn til det, spesielt for våre businessreisende. Fremtiden ser lys ut, og jeg er trygg på vår utvidede kapasitet i Skandinavia, sier Paul Terstegge, direktør for Nord-Europa i Air France-KLM.

Norge og Sverige skiller seg spesielt ut dersom vi ser på flyselskapene hver for seg. For Air France skjer den største økningen av ukentlige avganger i Norge, med en økning på hele 41 proent. Den største grunnen til økningen er det nye rutetilbudet fra Air France mellom Bergen og Paris lansert tidligere i år. Også antallet plasser øker kraftig med 36 prosent flere plasser takket være større flymodeller.

For KLM skjer den største økningen i ukentlige avganger i Sverige. Der øker antallet med fire prosent, noe ruten Växjö-Amsterdam har bidratt sterkt til.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.