United Spirit Nordic med ny kunde på Maldivene

Maldivenes nyeste resort, Grand Park Kodhipparu, har nettopp inngått kontrakt med det København baserte GSA, United Spirit Nordic, som skal stå for destinasjonens salg, markedsføring og PR i Norden.

0

Det nordiske PR og Marketing-kontoret, United Spirit Nordic, er en medspiller når det gjelder representasjon av hoteller og resorts, DMC’s og eksotiske destinasjoner verden over. Nå har de tilføyet enda en kunde til sin portefølje – Grand Park Kodhipparu, Maldives, med flere på vei.

Christine Engen, CEO og creative director, er spent på samarbeidet og uttaler:

– Vår innsikt i det nordiske markedet forteller oss at flere nordiske reisende utforsker destinasjoner utenfor Europas grenser – faktisk er nordiske turister noen av dem som oftest drar ut i verden, og gjerne flere ganger om året. Vi er kvalitetsbevisste, velbemidlede og eventyrlystne. Derfor er Norden et utbytterikt marked for især et eksotisk og luksuriøst resort som Grand Park Kodhipparu, Maldives.

Christine løfter på sløret for noe av det som venter de nordiske reisende på Grand Park Kodhipparu og fortsetter:

– All Inclusive og svært gjennomsiktige pakketilbud til sterkt konkurransedyktige priser er en del av Grand Park Kodhipparu, Maldives filosofi. Og med kun 20 minutter. i speedbåt fra Malé International Airport er destinasjonen perfekt for familier så vel som par og romantiske ferier.

Grand Park Kodhipparu, Maldives åpnet i juni 2017 som et luksuriøst ”én-øy-ét-resort”-konsept som gir gjestene en alt-i-étt feriedestinasjon. Resortet skal nå markedsføres som den foretrukne reisedestinasjonen i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.