Star Tour satser eksklusivt

Butler- og rød løper-service er de mest tydelige eksemplene på Star Tours satsing i det eksklusive feriesegmentet, som vokser seg stadig større.

0

– I dag bruker mange av oss langt mer tid på å finne det riktige hotellet enn vi gjør på å velge reisemål, sa kommunikasjons-direktør i Star Tour, Lena Petersson, da hun tirsdag lanserte sommernyhetene neste år. Hun mener satsingen på tydelige hotellkonsepter vil gjøre det enklere å velge rett hotell.

Personlige solsenger
En underliggende faktor for Star Tours gjøren og laden fremover er det faktum at selskapet i stadig større grad trekker veksler på at de er en del av verdens største ferie- og fritidsselskap. TUI, med sine 55 000 ansatte, har for eksempel 220 ulike selskaper, alle med sine ulike karakteristika.

Samtidig ligger alle disse under samme paraply, noe som gjør fleksibiliteten uendelig. Det gjelder også for norske Star Tour, som omtrent kan skreddersy sine tilbud ned til den enkelte kunden.

Fortsatt er det likevel chartertrafikken som dominerer, selv om Star Tour Tema med sine mer spissete produkter øker i popularitet.

– Her ser vi at stadig flere etterspør aktiv ferie. Fot- og sykkelturene er de første som blir utsolgt, forklarer Petersson.

Ellers står hotellsatsingen i fokus. En fortsatt tydelig trend også blant de 1 250 000 nordmenn Star Tour beregner velger charter neste er at mange vil bo minst like bra på ferie som de gjør hjemme. Flere tar den sågar helt ut og ser etter femstjerners luksus for hele familien.

Neste sommer åpner da også Star Tour to nye, femstjerners Sensatori-hoteller, på Kypros og i Fethiye i Tyrkia.

– Som Rhodos for et par år siden gjennomgår Kypros en ”ansiktsløfting”, og vi er i ferd med å kvitte oss med de billige ungdomshotellene til fordel for nye og mer elegante voksenhotell, sier Petersson.

Neste sommer vil Star Tour ha 27 hoteller med direkte strandbeliggenhet på Kypros, en øy som ble hardt rammet av finanskrisen, men som nå ser ut til å komme til hektene.

Kypros har noen av de lekreste strendene – og det reneste vannet – i Middelhavet, og i ”re-introduksjonen” av Kypros blir hotellkvaliteten en viktig faktor.

– På mange av hotellene blir det én solseng per gjest, og på hotell Vrissaki får du faktisk utdelt din egen, private når du sjekker inn, sier Petersson ikke uten en viss humoristisk undertone.

I samme tone nevner hun rød løper-servicen på Blue Couples Atlantica Imperial Resort & Spa på naboøya Rhodos, der du kan kjøpe deg adgang til en eksklusiv del av hotellet, og med på kjøpet få egen butler ved bassenget.

 

Hjelp på sykkelen
En annen og tydelig trend som har øket i styrke de senere årene er at nordmenn vil være aktive i ferien. Fjellturer, sykkelferier og boot-camps vokser, men ikke alle vil ta den helt ut.

– For dem har vi for eksempel en sykkeltur i Sveits, med el-sykkel, sier Petersson, og tror dette kan bli en slager.

Det er slett ikke umulig, for Sveits har mange og bratte motbakker, og av og til kan det være helt greit å få en liten dytt på veien.

– Vi har en del kunder som drømmer om sykkeltur, men som er usikre på om de orker å sykle selv hele veien. Da er el-sykkelen et godt alternativ. Du får hjelp til å komme frem, og samtidig oppleve reisemålet fra sykkelsetet, sier Petersson.

Ferien skal jo tross alt også være litt kos.

 

Fakta sommeren 2015

 

Størst volum land
1. Hellas
2. Tyrkia
3. Spania

 

Størst volum reisemål

1. Rhodos
2. Mallorca
3. Antalya-kysten

 

Nyheter sommeren 2015

 

Rhodos

Blant neste sommers aller minste nyheter er reisemålet Plimiri, som ligger syv mil sør for Rhodos by. Dette er egentlig bare en flere kilometer lang strand, en fisketaverna, en liten fiskehavn – og det nybygde Magic Life Plimiri. Hotellet ligger rett på stranden, har all inclusive og mange aktiviteter inkludert i prisen.

Star Tour flyr direkte fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Molde og Torp.

 

Sardinia

Neste sommer flyr Star Tour direkte fra Bergen til Sardinia, i tillegg til reisene fra Oslo. På Sardinia åpner Star Tours første italienske Blue Village neste år. Hotellet Baia di Conte ligger litt nord for Alghero.

 

Kreta

13 nye hotell neste sommer, blant annet et nytt Suneo Club i Agii Apostoli, Althea Village. Hotellet ble pusset opp i vinter.

Nytt neste sommer får Star Tour også et hotell i Chania by, hotell Kriti.

Nytt reisemål: Amoudara som ligger 6 km vest for Heraklion. Her åpner Splash-hotellet Atlantica Akti Zeus.

Star Tour flyr direkte til Kreta fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Bodø.

 

Kypros

Her økes fokuset på voksne og par. Den største nyheten er et femstjerners Sensatori mellom Pafos og Limassos. Sensatori Aphrodite Hills har blant annet et av Europas flottest Spa-anlegg på over 3000 m2. Det har i tillegg 18 hulls golfbane, 16 barer og restauranter.

Star Tour flyr direkte til Kypros fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Haugesund.

 

Kos

Her får Star Tour et nytt Blue Star-hotell, Blue Star Mikri Poli i Kardamena. Hotellet har eget badeland og ligger i gangavstand til stranden og Kardamena.

Star Tour flyr direkte til Kos fra Oslo.

 

Samos

Også neste sommer kan du kombinere en uke på Samos med en uke på naboøya Patmos. På sistnevnte finner du Silver Beach Hotel, som ligger rett på stranden.

Star Tour flyr direkte til Samos fra Oslo, Bergen og Stavanger.

 

Menorca

På Menorca åpner et nytt Splash-hotell – Sur Menorca. Hotellet ligger i gangavstand fra en av Menorcas flotteste strender og til det lille stedet Punta Prima.

Star Tour flyr direkte til Menorca fra Oslo.

 

Antalya-kysten

Blant de tyrkiske nyhetene neste år er et splitter nytt Senesatori-hotell i Fethiye. Hotellet ligger rett på stranden og har femstjerners restauranter, basseng-områder, spa, aktiviteter og underholdning. .

Star Tour flyr direkte til Antalya-kysten fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Bodø, Kristiansand, Tromsø og Torp

 

Marmaris-kysten

Turnuc utenfor Marmaris er et nytt reisemål neste sommer. Her lanserer Star Tour økohotellet Viverde Loryma Resort som fokuserer på økologiske, egendyrkede produkter og helse og velvære med trening, vandringer, yoga og spa-behandlinger.

Star Tour flyr direkte til Marmaris-kysten fra Oslo og Trondheim.

 

Bulgaria

I den bulgarske Burgas-bukten lanserer Star Tour neste sommer et nytt reisemål – Sveti Vlas, som er for familier og voksne med velkjente Sunny Beach like i nærheten. Sveti Vlas har de siste årene blitt et litt mer elegant reisemål, i bulgarsk målestokk, med ny marina og flere finere restauranter. Her bygges det nå et helt nytt RIU-hotell, Clubhotel RIU Helios Paradise. Hotellet får store bassengområder, de fleste rom med havutsikt og høy standard på service

Star Tour flyr direkte til Bulgaria fra Oslo, Trondheim, Stavanger.

 

Blue Village-nyheter

* Theas Coffee Shop & Juice bar med frisk juice og ekstra god kaffe

* Ny barnebuffet – sunnere, mer fristende og med større variasjon

* Mange nye sceneshow for små og store

 

Blue Star-nyheter

*  Wine & Coffe bar

*  Exercise@BlueStar – nytt treningskonsept.

* Oppdatert underholdning og mulighet for barnevakt på Play Hotel

 

Star Tour Tema-nyheter

Weekend i Washington DC

Weekend Praha

Miniuke i Lisboa

Miniuke i Madrid

Fottur østre Kreta

Fottur ”The Cotswold Way”

Fottur rundt Chamonix

Fottur i Kroatia

Fottur i Lykia

El-sykkel i Sveits

Rundreise i Loiredalen

Rundreise i  Mongolia

Blomstrende Sør-Afrika med hvalsafari og vingårder

Skottland, Nord-Irland og Orland

Høydepunkter i Tyrkia – fra Istanbul til Kappadokia

Nord-Portugal med Galicia

Keisernes Roma

Operareise med bad, god mat og shopping

 

Eksotiske sommerreiser

Mexico – reiser av to ukers varighet. Flyr med Condor via Frankfurt

Maldivene – reiser av en og to ukers varighet. Flyr med Qatar via Doha

Phuket – reiser av to ukers varighet med mulighet for stopp i Bangkok. Flyr med Thai via Bangkok.

Share.

About Author

Comments are closed.