Browsing: Turoperatør

Nyheter
0

Tyrkiareiser utvider fra Ålesund

Tyrkiareiser utvider tilbudet av reiser fra Ålesund i 2019: Fra midten av mai til midten av juni blir det flyvninger direkte til Antalya flyplass. I tillegg er det satt opp to avganger i september.

Nyheter
0

Thomas Cook investerer ytterligere i hotell

Thomas Cook Group, som Ving Norge er en del av, annonserer at samarbeidet med det sveitsiske hotellinvesteringsselskapet LMEY Investments har sikret dem ytterligere 51 millioner euro. Dette muliggjør nye investeringer i egne hotell rundt Middelhavet og i Spania.

Nyheter
0

Rekord for TravelMatch

Med mer enn 150 selgere og rundt 170 besøkende fra norske reiseaktører har TravelMatch etablert seg som sentral aktør i det norske reiselivsmarkedet.

Nyheter

TN+

0

Skal bli reisebransjens svar på Airbnb

Franske Evaneos hentet nylig inn 80 millioner dollar i frisk kapital (ca. 685 mill kr) til å videreutvikle plattformen og organisasjonen som skal sikre dem posisjonen som reiseoperatørenes svar på Airbnb.

Nyheter
0

Utsolgt for fotballreiser

Ving har solgt fotballreiser i ti år, men har aldri opplevd en større pågang enn den de har hatt inneværende sesong. Liverpool og Solskjær-effekten er de store motorene.

Nyheter
0

TUI: Slik blir reiseåret 2019

Neste år vil Tyrkia være tilbake for fullt, vi velger mer fleksible reiseløsninger, og bærekraft er viktigere enn noen gang, ifølge reisegiganten TUI.

1 2 3 80