Browsing: Turoperatør

Nyheter
0

Økt cruisefeber i Apollo

Apollo har økt cruisesalget hittil i år med ti prosent sammenliknet med fjoråret, og økningen er størst i Middelhavet og innenfor skjærgårdscruise

Nyheter
0

Risikerer insolvens

Nyhetskanalen Sky News melder at Ving-eier Thomas Cook trenger en redningspakke på 12,2 milliarder kroner.

Nyheter
0

TUI lanserer tre nye vinter-reisemål

Med en økning i etterspørselen etter vinterreiser på 15 prosent sammenlignet med fjoråret lanserer TUI pakkereiser til tre nye reisemål – til Da Nang i Vietnam, Doha i Qatar og Curaçao i Karibia.

Nyheter
0

Ny redningsplan for Ving-eier

De største kreditorene i Thomas Cook med kinesiske Fosun Tourism Group i spissen sprøyter inn nesten ti milliarder kroner for å redde reiselivskonsernet, men det vil i tillegg kreve at flere sentrale aktører sier ja til planen.

Nyheter

TN+

0

Solid salgsoppgang da varmen uteble

Etter en treg salgsstart fikk det ustabile sommerværet nordmenn til å kaste seg over turoperatørenes raskt svinnende tilbud. Det ga en solid vekst i salget sammenlignet med fjoråret.

Nyheter
0

Ving-eier jakter på mer penger

Ving-eier Thomas Cook trenger mer penger for å redde selskapet, ifølge Bloomberg. Bak kulissene kan det gå mot en kamp om selskapets ulike bestanddeler.

Nyheter
0

Suvenir-guide fra TUI

TUI har nå utviklet en egen Suvenir Guide som skal hjelpe selskapets kunder med å handle ferieminner med god samvittighet.

1 2 3 83