Browsing: Turoperatør

Nyheter
0

Ving-samarbeid gir 3 000 nye hotell

Ving tilbyr over 400 reisemål i mer enn 50 forskjellige land. I samarbeid med sin nye partner, Hotelbeds, utvider Ving nå tilbudet med 3 000 hotell over hele verden.

Nyheter

TN+

0

– Charter fortsatt «best i klassen»

Ved starten av et nytt tiår er det på sin plass å reflektere over det foregående. Vi har snakket med utvalgte bransjefolk, om tiden som var, og litt om hva vi har i vente. Apollos norgessjef Erik Haug er spesielt godt fornøyd med at charter-reisen som ferieform fortsatt er høyaktuell.

Nyheter

TN+

0

– Vi må være på tå hev – hele tiden

Ved starten av et nytt tiår er det på sin plass å reflektere over det foregående. Vi har snakket med utvalgte bransjefolk, om tiden som var, og litt om hva vi har i vente. Charter-veteranen Christian Grønli i Ving tror blant annet rett produkt til rett tid blir avgjørende i kampen om kundene.

Nyheter
0

– Slik bidrar vi i gjenoppbyggingen

Mens brannene herjer i Australia merker Australiareiser at noen reagerer negativt på at reiseoperatøren fortsetter markedsføringen av landet. – Slik er vi lojale mot våre samarbeidspartnere og kan bidra i gjenoppbyggingen, sier Rolf Eirik Kjeseth.

Nyheter
0

Tyrkiareiser tar en pause

Store underskudd gjør at turoperatøren Tyrkiareiser stanser salget. Driften blir satt på pause og kundene henvises til konkurrenten Nazar.

Nyheter
0

Apollo: Hit reiser vi i 2020

Halvparten av de 650 000 nordmenn som skal på charterferie kommende sommer reiser til Hellas, viser beregninger* utført av operatøren Apollo.

1 2 3 87