Browsing: Turoperatør

Nyheter
0

Apollo endrer grafisk profil

Reisearrangøren Apollo har oppdatert sin grafiske profil. – Det skal synes at vi er blitt en sterkere og mer moderne aktør, sier markedssjef Tonje Løkaas Fossum i Apollo.

Nyheter TN+
0

Slik ble årets charter-sommer

Go’været på forsommeren har vært den beste reklamen norske turoperatører kunne kjøpt for penger. De fleste vet nemlig at det en gang tar slutt. – Den lange og kalde vinteren har også bidratt sterkt til rekordsalget, mener Apollo-sjef Erik Haug.

Nyheter
0

Fornyer med SAS

Apollo forlenger charteravtalen med SAS ut sommersesongen 2019. For SAS er kontrakten verdt rundt én milliard kroner.

Nyheter TN+
0

Ola klar for fotball-VM

Erfaring med direkte tale i Nord-Norge kom godt med da svensken Ola Kastensson etablerte seg i Russland for mer enn 20 år siden. Trolig kommer det særlig til nytte i disse dager, når den russiske føderasjonen drar i gang fotball-VM. Der har Ola en finger med i spillet.

Nyheter
0

Godværet stopper ikke sydenturismen

Strålende sol og “afrikavarme” her hjemme gjør ikke at Nordmenn avlyser sydenturen denne sommeren. Tvert i mot, en smak av sommer vekker appetitten på solsikker sommerferie og opplevelser man ikke har her hjemme.

Nyheter
0

Ny rekord for Vinggruppen

«Vinggruppen» hadde en kjempevinter og oppviser et halvårsresultat på 554 millioner kroner – og bestillingene for sommeren 2018 har vokst med syv prosent sammenlignet med fjoråret.

Nyheter
0

Apollo tilbake i Egypt

Egypt er tilbake i Apollo Norges charterprogram, og totalt tilbyr selskapet tre reisemål i vinter – Hurghada, El Gounda og Sahl Hasheesh.

Nyheter
0

Rekordår for Apollo

2017 ble et rekordår for Apollo, og for å nå målet om å bli Nordens beste reisearrangør inngår de nå et strategisk samarbeid med kommunikasjonsbyrået NORD DDB.

Nyheter
0

TUI melder om hett sommersalg

300.000 nordmenn reiser med TUI hvert år, og 70 prosent av disse reiser om sommeren. Nye tall fra reisearrangøren viser at reiselysten er sterk, de store destinasjonene øker og ett land utpeker seg som mest ettertraktet denne sommeren.

1 2 3 76