Turkish Airlines lanserer nye uniformer

I forbindelse med selskapets 85-årsjubileum lanserer Turkish Airlines nye uniformer for sitt kabinpersonell. Uniformene vil bli tatt i bruk rett etter at den nye flyplassen i Istanbul åpner i slutten av oktober.

0

Uniformene er inspirert av klassiske elementer fra tyrkisk design og kultur, og kombinerer praktisk og elegant design. Uniformene er designet av den Milano-baserte Haute Coutouren Ettore Bilotta, og symboliserer en ny epoke og merkeidentitet for flyselskapet.

Den nye kolleksjonen har en dyprød og antrasittgrå palett, og inkluderer hatter, hansker, pyjamas, drakter og vesker. Designelementer fra uniformene vil også bli gjenkjennelige ombord i flyet, i cockpit, på kokkeuniformer og hos bakkemannskapet for å gi en helhetlig merkevareopplevelse.

Design og funksjonalitet er tilpasset de behov et globalt selskap møter og som flyr på de fleste internasjonale destinasjoner. Uniformene er grundig testet på blant annet langdistanseflygninger og i ulike klima.

– Jeg har sett til Istanbul og hentet inspirasjon herfra for det nye designet. Byen har vært en smeltedigel for kunst og sivilisasjoner i århundrer og har en rikdom og felles arv fra mange kulturer, sier Ettore Billotta.

I forbindelse med lanseringen har Turkish Airlines også samarbeidet med den kjente britiske fotografen og kunstneren Miles Aldridge.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.