Hockeygutta til topps i Travel News Trophy

Det var hockeylandslagstrenerne Roy Johansen og Knut Jørgen Stubdal som nok en gang knuste alle konkurrenter i Travel News Trophy.

0

Med 75 poeng var hele reiselivsbransjen sjanseløse på golfbanen mot de to landslagstrenerne i ishockey. Roy Johansen hadde i tillegg den beste scoren av alle de snaue 50 deltagerne i Travel News’ årlige golfurnering på Drøbak Golfklubb, med en imponernende runde på fem over par. Lover dette godt også for neste sesong for de norske fargene på isen?

Hockeygutta trakk det lengste strået i Travel News Trophy – i år, som i fjor.

Hockeygutta trakk det lengste strået i Travel News Trophy – i år, som i fjor. (Foto: Bjørn Moholdt)

– Jeg vil gjerne få benytte anledningen til å takke alle våre sponsorer, som for 13. gang på rad gjorde det mulig for oss å arrangere Travel News Trophy, sier David Kurtz, salgs- og markedssjef i Travel News Norge.

Hovedsponsor var Hertz, som stilte med en Mini Countryman et helt år til den som klarte en hole-in-one på¨hull 15. (Jon Magne Karlstad var 39 centimeter unna, og kan trøste seg med leiebilen en helg – slett ikke dårlig, det heller!)

Hovedsponsor Hertz fristet med en Mini Countryman til den som klarte en hole-in-one på hull 15. (Foto: Bjørn Moholdt)

Hovedsponsor Hertz fristet med en Mini Countryman til den som klarte en hole-in-one på hull 15. (Foto: Bjørn Moholdt)

Andre sponsorer var: Detur, Srixon/Cleveland, Golf Plaisir, Tunisias Turistkontor, Big Horn Steak House Aker Brygge og ikke minst Thai Airways i tillegg til Drøbak Golfklubb.

For en fantastisk gjeng fra reiselivsbransjen! Vi gleder oss til å se alle igjen neste år!

Share.

About Author

Comments are closed.