Browsing: Turisme

Nyheter

TN+

0

De sparer reisende for ti-tusener

De færreste tror norske reisevaner blir påvirket av Brexit. Mer kompliserte pass- og visum-regler gjør likevel at et selskap som Visum Consulting har doblet omsetningen hvert år siden 2016.

Nyheter
0

Spania på topp i Norge og Europa

Nordmenn er helt på linje med resten av Europa når det gjelder ferie utenlands: Spania er mest populært, men for nordmenns del må Spania dele førsteplassen med Sverige.

Nyheter
0

Fusjonen godkjent

Fusjonen mellom First Camp og Nordic Camping & Resort er godkjent av det svenske konkurransetilsynet. Nordens største i sitt slag får 700 ansatte og dekker 40 destinasjoner i Sverige og Danmark.

Nyheter
0

Ny turistambassadør for Ecuador

Med Jessica Meza (40) har Ecuador har fått sin første turistambassadør i Norge. Oslo-baserte Meza driver selv flere reiselivsbedrifter og ser hun fram til å gå løs på oppgaven med å friste flere nordmenn til å besøke det søramerikanske landet.

Nyheter

TN+

0

Markedsfører Cook-øyene i Norge

Forfatteren Liza Marklund skrev boken Perlefarmen på Cook-øyene, og i 2018 fikk hun følge av 1 200 skandinaver på jakt etter eksotiske reisemål. Nå tar den den lille øygruppen langt ute i Stillehavet mål av seg til å tiltrekke seg enda flere nordmenn.

1 2 3 244