TUIs gjester vil til Gran Canaria

For tredje året på rad har TUI samlet en oversikt over hvor deres 20 millioner årlige gjester foretrekker å reise i vinter, ikke overraskende er Gran Canaria alles favoritt også i år.

0

– Vi er likere enn vi tror, og Gran Canaria er på topplisten hos 10 av TUIs 12 markeder. Vi ser også at mens nordboere foretrekker Kanariøyene i vinter, reiser sveitsere og østerrikere helst til eksklusive Maldivene. Det er også gledelig å se at Vietnam har kommet med på nordmenns toppliste i år, sier Nora Aspengren, kommunikasjonssjef i TUI Norge.

Egypt er tilbake for fullt
Generelt ser TUI at Egypt er tilbake på manges liste over populære reisemål i vinter og i høytidsukene, og reisemålet er for fullt tilbake i varmen. Mens britene elsker spanske destinasjoner, så er reisende fra Polen de eneste som ikke har spanske reisemål på sin toppliste i år, de foretrekker å tilbringe ferien i Tyrkia, Egypt og Kenya.

Mexico er samlet sett den femte mest populære feriedestinasjonen i vinter, hovedsakelig på grunn av stor etterspørsel fra Storbritannia og Norden. Tyskere og nederlendere er også de eneste som har vinterreiser på sine topp 5 reisemål denne vinteren.

Nordmenns topp 5 reisemål i vinter:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Lanzarote
  4. Phuket
  5. Madeira

Nordmenns topp 5 land i vinter:

  1. Spania
  2. Thailand
  3. Portugal
  4. Mexico
  5. Vietnam
Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.