TUI med Covid Care

Tjenesten gjelder alle charterreiser fra og med 16. juli, og dekker blant annet testing og repatriering.

0

Etter hvert som verden langsomt åpner seg for utenlandsreiser, vokser også feriesalget hos TUI. I takt med økende etterspørsel etter sommerferie i Hellas og Spania, øker også interessen fra kundene angående reisesikkerhet og nødvendige forholdsregler. I lys av vår “nye” måte å reise på og for å imøtekomme behovet i markedet, tilbyr TUI nå en egen Covid Care-tjeneste til alle sine kunder som reiser i 2020.

– Reiselysten er der, og det meste av sommerens reiser er allerede utsolgt. Forståelig nok har kundene våre mange spørsmål om hvordan det er å reise nå. Vi har iverksatt ekstra tiltak for å sikre en trygg og komfortabel ferie på alle våre destinasjoner, og nå inkluderer vi også denne spesielle Covid 19-dekningen for alle som reiser i 2020. Det er viktig for oss at kundene våre vet at vi vil ta vare på dem uansett hva som skulle skje, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Om TUIs Covid Care
• COVID CARE gjelder alle pakkereiser med charterfly fra i dag til 31. desember 2020 og skal brukes sammen med vanlig reiseforsikring.
• COVID CARE er uten ekstra kostnad og blir automatisk inkludert i hver bestilling, både eksisterende og nye bestillinger.
• COVID CARE dekker kostnader ved testing, medisinsk hjelp eller hjemsendelse hvis medisinsk nødvendig knyttet til Covid 19.
• Hvis kunder blir bedt om å isolere seg, vil beskyttelsen dekke oppholdet og ny hjemreise.
• TUIs COVID CARE er et tillegg til personlig reiseforsikring, det er ikke en erstatning.

Ytterligere detaljer om TUIs COVID CARE vil være tilgjengelig på www.tui.no i løpet av dagen.

Share.

About Author

Comments are closed.