TUI lanserer tre nye vinter-reisemål

Med en økning i etterspørselen etter vinterreiser på 15 prosent sammenlignet med fjoråret lanserer TUI pakkereiser til tre nye reisemål – til Da Nang i Vietnam, Doha i Qatar og Curaçao i Karibia.

0

–  Vi er alltid på utkikk etter spennende nye destinasjoner vi kan tilby våre gjester. Nordmenn er veldig nysgjerrige og vil ha autentiske, lokale opplevelser når vi reiser, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI i Norge.

En trend som ifølge henne blir mer og mer utbredt blant dagens reisende er ønsket om opplevelsesbasert luksus.

– Ettersom de nordiske landene er rangert blant de landene i verden som reiser mest, står nye og «uoppdagede» destinasjoner høyt på vår ønskeliste. Alle de tre destinasjonene vi nå lanserer er stranddestinasjoner som passer spesielt godt til de av våre kunder som søker nettopp litt ekstra opplevelsesbasert luksus.

På en reise til havnebyen Da Nang kan reisende kombinere sol og strand med utflukter til blant annet den UNESCO-beskyttede kystlandsbyen Hoi An, samt den gamle keiserbyen Hue.

Første avgang er oktober 2019. Da Nang er tilgjengelig fra Oslo Lufthavn.

Doha er som kanskje mange vet vertskap for fotball-VM 2022. Den moderne storbyen i ørkenlandet Qatar minner mye om Dubai, med sol og fine strender, samt en rekke tilbud om kulinariske opplevelser.

Første avgang her er oktober 2019. Doha blir tilgjengelig fra Oslo, Bergen, Bodø, Evenes, Gøteborg, Haugesund, Kristiansand, Molde, Stavanger, Torp, Tromsø, Værnes og Ålesund.

Curaçao har ifølge reklamen «endeløse somre, gyllene strender samt idylliske strandliv og krystallklare vann», og blir tilgjengelig fra Oslo, Bergen, Stavanger, Torp og Værnes.

Share.

About Author

Comments are closed.