Tui lanserer reklamekampanje

I dag lanseres TUIs nye reklamekampanje i Norge, og i resten av Norden. Kampanjen skal holde liv i reisedrømmen og selskapet vil inspirere nordmenn til å reise når de føler seg klare til det.

0

– Jeg tror det er viktigere enn noen gang å drømme om å reise, sier Lisa Rönnberg, markedssjef i TUI.

– Vi har lyttet til kundene våre, og vi vet at mange av de drømmer om å reise igjen. Noen ønsker å reise allerede nå, noen om noen få uker og andre drømmer om å reise neste år. Men uansett når du føler deg klar til å reise, er vi klare til å ta deg med på ferie igjen, på en trygg og sikker måte. Jeg tror det er viktigere enn noensinne å drømme om å reise, sier Lisa Rönnberg, markedssjef i TUI.

I dag lanseres TUIs nye kampanje i alle de nordiske landene. Med budskapet «Vi lengter» ønsker TUI å informere om tiltakene de har innført for å skape gode og trygge reiseopplevelser, og fortelle at de er klare til å ta nordmenn med på ferie når de ønsker reise igjen.

Kampanjen ble introdusert i sosiale medier med en lengre reklamefilm som svarer på spørsmålet –” Kan man snakke om reise nå?” – Se hele filmen her

Share.

About Author

Comments are closed.