TUI lanserer direkterute fra Værnes til Montenegro

TUI styrker sitt tilbud fra Trondheim og tilbyr nå direkteruter til Montenegro i sommer. Den unge feriedestinasjonen er kjent for sitt vakre landskap, et voksende hotelltilbud og flotte strender.

0

– Det er spennende å kunne tilby en ny destinasjon fra en av Norges største flyplasser. Vi ser at trøndere er glad i å reise, og vi har hatt suksess med direkteavgangene vi har testet i Trondheim i vinter. Jeg har stor tro på at de også vil sette pris på å utforske denne spennende destinasjonen, sier Usman Jasrae, Head of Sales and Marketing i TUI Norge.

Montenegro er en av Europas mest prisgunstige destinasjoner, både med tanke på prisnivå på destinasjonen og pris på reiser.

Montenegro er godt kjent blant de som liker Kroatia, og passer like godt for par som for barnefamilier. Her finner du de samme fine strendene, krystallklare vann, grønne øyer, fossefall, idylliske middelalderbyer og, ikke minst, den samme delikate maten laget av lokale råvarer.

TUI tilbyr tre ulike reisemål i Montenegro
Budva – det største badestedet i området med flere strender, gammel bykjerne og livlig kveldsliv
Lustica Bay – Nyutviklet feriested med marina og 5-stjernershotellet The Chedi Lustica Bay
Petrovac– Dette er en hyggelig småby med palmekantet strandpromenade, sjarmerende kalksteinshus, restauranter, små butikker og venetiansk borg.           

TUIs tilbud fra Trondheim Lufthavn Værnes
Avgang fra Trondheim Lufthavn Værnes i perioden 19.06.2019 -21.08.2019
Beregnet flytid ca. 3 timer
Priser fra 6.390 kr. per person

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.