TUI har fått ny Norden-sjef for bærekraft

TUI Nordic øker sitt fokus på bærekraftig utvikling og ansetter Anna Kiefer som ny ansvarlig på området.

0

Kiefer har bred internasjonal erfaring fra bærekraftighetsarbeid i blant annet Kina og Malaysia.

– Det å reise gir oss en fantastisk mulighet til å se og oppleve andre deler av verden. Turisme skaper arbeidsplasser og bidrar til velferd. Samtidig er miljøspørsmålet i vår bransje noe vi må ta på alvor, sier Anna Kiefer i en pressemelding.

For henne er bærekraft viktigere enn noen sinne.

– Mitt oppdrag er å bidra til å styrke vårt strategiarbeid og at vi som selskap når de målene vi har satt oss. Jeg ser frem til å få bidra til at morgendagens reiser blir så bærekraftige som mulig, sier hun videre.

Anna Kiefer har blant annet arbeidet med miljødrevet forretningsutvikling, fremtidsstudier og strategiutvikling. og vært prosjektleder for Corporate Social Responsibility Centre (CSR) ved den svenske ambassaden i Beijing, et senter som fremmer bærekraftig entreprenørskap i Kina og posisjonering av Sverige innen bærekraft.

– Hos TUI er bærekraftig utvikling høyt prioritert. Vi har et ansvar overfor våre kunder og vår bransje, sier Alexander Huber, CEO TUI Nordic, som mener turoperatøren jobber kontinuerlig med innovasjon og ny teknologi, digitalisering og ulike sertifiseringer for å være i forkant.

– Med Anna Kiefer styrker vi vår beredskap for fremtiden og fokuserer videre på miljø og samfunnsansvar. Annas internasjonale erfaring komplimenterer våre ambisjoner om bærekraftig turisme og utvikling, konkluderer Huber.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.