Tre av ti blir stresset av ferien

Mange nordmenn stresser i forbindelse med reisen. Tre av ti nordmenn synes selve reisen til endelig feriedestinasjon er den mest stressende delen.

0

36 prosent unngår å svare på jobb-mail for å slappe av på ferie. Telefoner og meldinger blir unngått av henholdsvis 33 prosent og 31 prosent av oss, viser en undersøkelse fra hotell- og reisesøkesiden momondo.no.

To av ti nordmenn synes selve planleggingen var den mest stressende delen. Likevel viser undersøkelsen at hele 69 prosent gjerne tar på seg rollen som planlegger, og 24 prosent syntes at det både er stressende og givende å planlegge for andre.

– Selv om mange tar på seg rollen som planleggeren betyr ikke det at det ikke er stressfri eller takknemlig rolle. Det er en utfordring å planlegge for flere, og 26 prosent svarer at det mest stressende er når de andre i følget klager, eller ikke sier takk, sier Kalimaya Krabbe, talsperson for momondo Norge, i en pressemelding.

Mye av stresset med å planlegge for flere kommer også av hvordan man vil bo og leve på ferie. 31 prosent svarer at det mest utfordrende med å planlegge for andre er å finne et sted som alle er fornøyd med.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.