To norske hoteller på topp 100-liste

Scandic St. Olavs Plass og Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er på listen over det online-giganten Expedia mener er verdens hundre beste forretnings-hoteller. Sverige har hele syv hoteller på listen.

0

Det er femte gang Expedia setter opp listen over de beste forretnings-hotellene på verdensbasis. I år er ni nordiske hoteller med, hvorav to i Norge. Det er ingen verken fra Danmark, Finland eller Island.

Årets vinnere utgjorde totalt nesten 133 000 hotellnetter, som alle oppnådde hundre prosent kundetilfredshet fra Egencias forretningsreisende.

– De på Egencias topp 100-liste er kun de aller beste, sier Mark Hollyhead, administrerende direktør og SVP for kundesuksess i Egencia.  

– Dette er hoteller som alltid streber etter å forstå forretningsreisende og deres behov. Fra vår side er det derfor et privilegium å kunne belønne hotellene som setter kunden i fokus.

Vinnerne ble ifølge en pressemelding valgt ut på grunnlag av kunde-vurderinger, kampanjer, booking-popularitet, bonusprogrammer, fasiliteter for forretningsreisende, kundeservice og den generelle gjesteopplevelsen.

Egencia understreker for øvrig at det i tillegg til topp 100-hotellene er mer enn 35 000 hoteller i Egencia Preferred Rate-program som oppfyller OTA-ens hotell-kriterier

De to norske forretnings-hotellene på listen, Scandic St Olavs Plass og Thon Hotel Rosenkrantz, ligger begge i Oslo.

De svenske forretnings-hotellene på listen er Best Western Kom Hotel Stockholm, Nordic Light Hotel, Radisson Blu Royal Viking Hotel, Radisson Collection, Clarion Hotel Malmö Live, Strand Hotel, Scandic Continental og Scandic Grand Central.

Les mer om Egencias topp 100-liste her!

Share.

About Author

Comments are closed.